ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκαλύπτει γιατί απείχε εδώ και 2 χρόνια!

Γιατί κάνει λόγο για «κατάσταση πανικού, τρόμου και ανασφάλειας»

Το λόγο για τον οποίο εδώ και περίπου δύο χρόνια δεν κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ χαρακτήρισε τις ημέρες που ζούμε ως «μία κατάσταση πανικού, τρόμου και ανασφάλειας».

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του video clip για το νέο του τραγούδι, «Θα Χαθώ Πριν Φύγω», ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα της δισκογραφικής του εταιρείας, Cobalt Music.

«Ήταν ένας ωφέλιμος χρόνος αυτή η αποχή. Το να είσαι συνέχεια σε ρυθμούς δημιουργίας δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο! Ήταν ένα χρονικό διάστημα αποστασιοποίησης, που σε γεμίζει, σου δίνει πολλά ερεθίσματα και βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά», είπε ο Μιχάλης και πρόσθεσε: «τα πράγματα αλλάζουν, οι εποχές αλλάζουν και σε ωριμάζουν. Επειδή δεν τα κατευθύνεις εσύ, επαναπροσδιορίζεις την καλλιτεχνική σου οντότητα σε ένα νέο τοπίο».

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, η περίοδος που διανύουμε είναι «μία κατάσταση πανικού, τρόμου και ανασφάλειας» και, για τον λόγο αυτό, όσοι ασχολούνται με τη μουσική έχουν την ηθική υποχρέωση να μεταφέρουν τη χαρά στο κοινό, κάνοντας τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν.

Τέλος, ο Μιχάλης επεσήμανε πως οι καλλιτέχνες πρέπει να ανταποκρίνονται άμεσα απέναντι σε ό,τι ζούμε, με κοινωνική προσφορά παντός είδους, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι, εάν έπρατταν όλοι παρομοίως στο βαθμό των δυνατοτήτων τους, οι συνθήκες θα άλλαζαν.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατηζγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top