Με χειροπέδες ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ 30χρονη καλλονή που παντρεύτηκε πρόσφατα-Συνελήφθη για... φοροδιαφυγή!

Κατηγορείται ότι παρέλειψε να δηλώσει εκατομμύρια!

Με χειροπέδες ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ 30χρονη καλλονή που παντρεύτηκε πρόσφατα-Συνελήφθη για... φοροδιαφυγή!

Επί 12 ώρες ανακρινόταν από τις αρχές της πατρίδας της η Μπαρ Ρεφαέλι, η οποία συνελήφθη μετά από έφοδο στο σπίτι της για… φοροδιαφυγή!

Η 30χρονη καλλονή, η οποία παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο με τον επιχειρηματία Άντι Έζρα, ενώ τις προάλλες κόλασε κόσμο και κοσμάκι με την hot φωτογράφησή της για τον «Agent Provocateur», κατηγορείται μαζί με την μητέρα της, ότι... παρέλειψε να δηλώσει εκατομμύρια δολάρια που απέκτησε στο εξωτερικό.

141215175102_2073.jpg
Συγκεκριμένα, η Μπαρ Ρεφαέλι κατηγορείται ότι έλαβε το ποσό των 256.000 δολαρίων σε μορφή υπερπολυτελών διαμερισμάτων στο όνομα της μητέρας της και του αδερφού της καθώς και δύο αυτοκίνητα, ένα Range Rover και ένα Lexus. Tα αυτοκίνητα τα έλαβε ως αντάλλαγμα για να φωτογραφηθεί σε αυτά αλλά ποτέ δεν τα δήλωσε στην εφορία!

300915143526_6771.jpg
Μαμά και κόρη κατηγορούνται ακόμη για ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την κατοικία του μοντέλου, προκειμένου να αποφευχθεί η καταβολή των φόρων. Η ξανθιά καλλονή είχε δηλώσει ψευδώς κάτοικος εξωτερικού, ενώ στην πραγματικότητα ζούσε στο Τελ Αβίβ για να κάνει χρήση του δικαιώματος, σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι του εξωτερικού δεν υποχρεούνται να δηλώνουν εισοδήματα που έχουν αποκτήσει εκτός του Ισραήλ!

bar18n-2-web.jpg
Όπως έγινε γνωστό, το 30χρονο σούπερ μόντελ, το οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 20 εκ. δολάρια, και η μητέρα του, αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση, ωστόσο, τα διαβατήρια των δύο γυναικών κατασχέθηκαν, ενώ τους επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από το Ισραήλ, χωρίς την ά��εια των αρχών, για 180 μέρες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top