O σέξι Στιβακτάκης κυκλοφορεί πλέον με manager, και «τα χώνει» σε Λιάγκα και Ντορέττα

Πλέον βάζει τους… όρους του στις φωτογραφίσεις και επιτίθεται στα ΜΜΕ λέγοντας πως «είμαι κατάντημά» τους

O σέξι Στιβακτάκης κυκλοφορεί πλέον με manager, και «τα χώνει» σε Λιάγκα και Ντορέττα

​Ένα αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ήταν ικανό για να γνωρίσει όλη σχεδόν η Ελλάδα τον Στάθη Στιβακτάκη από το χωριό της Κρήτης, Βορίζα. Ο σέξι Κρητικός (που πλέον δεν θέλει να τον αποκαλούν σέξι) μπορεί να λέει πως δεν φεύγει από την αγροτιά, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει αφήσει φωτογράφιση για φωτογράφιση και συνέντευξη για συνέντευξη στην Αθήνα.

Mάλιστα πλέον κυκλοφορεί με… μάνατζερ και βάζει τους όρους του στις φωτογραφίσεις.

stathis1.jpg
Αυτή τη φορά πόζαρε στο φακό του Κοσμά Κουμιανού για λογαριασμό του «Down Town» και όπως εξηγούν οι δημοσιογράφοι που του πήραν την συνέντευξη –Μαρία Μωραϊτη και Νάνσυ Φαφούτη- έβαλε τους περιορισμούς του:

«Ούτε γυμνά ούτε ξυπόλυτος. Ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα. Ξέχνα το!» είπε και… λάλησε ο Στάθης Στιβακτάκης.

Μαζί του στην φωτογράφιση ήταν και μια οικογενειακή του φίλη όπως δήλωσε, η οποία στην ουσία εκτελεί χρέη μάνατζερ:

«Φρόντιζε να του κλείνει ραντεβού, να εξηγεί γιατί κόλλησαν στην κίνηση 2 ώρες, να του ισιώνει τον γιακά, να μας λέει α λα Ζωή Κωνσταντοπούλου “πάμε παρακάτω” και “άλλη ερώτηση” κάθε φορά που τον ρωτούσαμε για την προσωπική του ζωή, να προσπαθεί να τον πείσει να ποζάρει ξυπόλυτος και ενίοτε να του ψιθυρίζει στο αυτί για να μην την πατήσει από ερωτήσεις-παγίδες και τρικλοποδιές» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συντάκτριες του κειμένου.

stathis3.jpg

Όσο για το τι δήλωσε στη συνέντευξη του ο Στάθης Στιβακτάκης;

Αρχικά έρι��ε… άκυρο στην Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία του είχε πει από τον αέρα της εκπομπής της να τον πάρει τηλέφωνο, λέγοντας πως η δήλωση… «λατρείας» της «δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Παράλληλα, «τα έχωσε» και στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος τον χαρακτήρισε «αμόρφωτο»:

«Τα ΜΜΕ είναι μια κρεατομηχανή. Είναι μια παρένθεση στη ζωή μου. Η οικογένεια μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά, ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;»

stathis2.jpg

Μάλιστα δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στα ΜΜΕ γενικότερα, λέγοντας πως… εκείνα φταίνε για την υπερέκθεση του!

«Δεν την προκάλεσα εγώ. Μόνοι τους το κάνανε αυτό, οπότε είναι δικό τους πρόβλημα. Αισθάνομαι το κατάντημα όλων αυτών των media. Δεν με εκπροσωπεί. Όλα αυτά είναι παραποιημένα. Είναι μια ψεύτικη εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει ούτε το ήθος, ούτε την εικόνα μου. Νιώθω απογοητευμένος από τα ΜΜΕ και θυμωμένος».

Κατά τ΄άλλα, στη συνέντευξη του είπε μια από τα… ίδια: Ότι «δεν μπορώ να ζήσω μακριά από το χωριό, την γη, τον αέρα που πατώ και τη δουλειά μου.Κάνω παρέα με καλούς και παλαιϊνούς ανθρώπους», τονίζοντας πως δεν πρόκειται ποτέ να ξυρίσει τα γένια του και να βγάλει τα μαύρα.

Όσο για το αν έχει κοπέλα; «Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top