Εθισμένος στα ναρκωτικά νεαρός Έλληνας ηθοποιός; Τι απαντά ο ίδιος!

Πώς σχολιάζει τις φήμες που τον ήθελαν ακόμα και να πεθαίνει

Εθισμένος στα ναρκωτικά νεαρός Έλληνας ηθοποιός; Τι απαντά ο ίδιος!

Για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά και να βρίσκεται έ��α βήμα πριν το θάνατο, μίλησε νεαρός Έλληνας ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως η οικογένειά του κινήθηκε νομικά!

«Γράφτηκαν φοβερά πράγματα! Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και αντριχιαστικές λεπτομέρειες! Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά, από εκεί και πέρα, διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και ταμπέλα που θα σου κολλήσει και θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς», λέει, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Πάρης Σκαρτσολιάς, που γνωρίσαμε από τον ρόλο του Μανωλάκη, του γιου του δημάρχου Πώποτα, στο «Καφέ Της Χαράς».

collageπαρισ.jpg

Ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε είχε επαφή με τα ναρκωτικά, ο 23χρονος ηθοποιός εξομολογείται ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα στεναχώρησαν την οικογένειά του, η οποία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη: «θύμωσαν, κάναμε μια μήνυση κατά αγνώστων, έτσι για να υπάρχει. Δεν περιμέναμε αποτέλεσμα, αλλά το κάναμε για το γαμώτο που λένε. Στενοχωρήθηκαν!».

«Δεν θα βγω ποτέ να δικαιολογήσω το προφανές, δεν μου αρέσει», καταλήγει ο Πάρης, όταν τον ρωτούν γιατί δεν βγήκε τότε να διαψεύσει όσα γράφονταν για εκείνον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top