ΦΩΤΟ: Με μώλωπες και αίματα στο πρόσωπο, σε ψυχιατρική κλινική, ο Μπεν Άφλεκ!

Τι συνέβη στον ηθοποιό

ΦΩΤΟ: Με μώλωπες και αίματα στο πρόσωπο, σε ψυχιατρική κλινική, ο Μπεν Άφλεκ!

​Αναστάτωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ με μώλωπες και αίματα στο πρόσωπο, αλλά και γάζες στα χέρια, λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την νταντά των παιδιών του, που τον οδήγησε στο διαζύγιο!

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον ηθοποιό με λευκή νοσοκομειακή ρόμπα και σημάδια στο πρόσωπο και στα άκρα, στο προαύλιο ψυχιατρικής κλινικής του Λος Άντζελες.

ben-affleck-1.jpg

Αν και τα στιγμιότυπα έκαναν πολλούς να θεωρήσουν πως ο Μπεν είχε κάποιο ατύχημα, ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας: πρόκειται για εικόνες από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «Live By Night», βασισμένη στο βιβλίο του Ντένις Λεχέιν, στην οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και τη σκηνοθεσία!

ben-affleck-3.jpg

Η ιστορία εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1920, ενώ κεντρικός ήρωας είναι ο Τζο Κάφλιν, ο άσωτος γιος ενός αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος βρίσκεται μπλεγμένος στο οργανωμένο έγκλημα, με τις περιπέτειές του να εκτυλίσσονται από τη Βοστώνη έως την Αβάνα. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Σιένα Μίλερ, Ζόε Σαλντάνα, Ελ Φάνινγκ και Κρις Κούπερ.

ben-affleck-2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top