Με τους U2 στο Παρίσι το συγκρότημα που ήταν στο «Bataclan» τη στιγμή του μακελειού!

Συγκινητικές στιγμές στη συναυλία, τρεις εβδομάδες μετά το αιματοκύλισμα

Με τους U2 στο Παρίσι το συγκρότημα που ήταν στο «Bataclan» τη στιγμή του μακελειού!

​Περίπου ένα μήνα μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι επέστρεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα οι Eagles of Death Metal, το συγκρότημα που τραγουδούσε στο θέατρο «Bataclan» την ώρα που οι τρομοκράτες «γάζωσαν» τον κόσμο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ροκ συγκρότημα εμφανίστηκε στη δεύτερη συναυλία των U2 στο Παρίσι, το βράδυ της Δευτέρας, στο «AccorHotels Arena», σε μικρή απόσταση από το μοιραίο θέατρο.

2639.jpg

«Πριν από τρεις εβδομάδες, τους έκλεψαν τη σκηνή και θέλαμε απόψε να τραγουδήσουν μαζί μας», είπε ο Μπόνο, προλογίζοντας τους Eagles of Death Metal, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο φινάλε της βραδιάς.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν άκρως συγκινητικές, καθώς μεταξύ των 90 αθώων ανθρώπων που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των τρομοκρατών στο «Bataclan» ήταν και ένα από τα μέλη της ομάδας του συγκροτήματος.

u2-paris-concert-dec-2015-nght-1.jpg

«Παρίσι σε αγαπάμε και κανείς δεν θα μας κάνει να τα παρατήσουμε!», είπε ο frontman των Eagles Of Death Metal, με τον κόσμο, που είχε γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο, να χειροκροτεί.

Τα δύο συγκροτήματα ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι της Πάττι Σμιθ «People Have the Power», ενώ οι Eagles είπαν την επιτυχία τους «I Love You All the Time», όσο στο φόντο έλαμπαν, στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, τα ονόματα των 130 ανθρώπων που σκοτωθήκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις…

120715-eagles-of-death-metal-primary-1200x630.jpg

Δείτε στο βίντεο τις συγκινητικές στιγμές

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top