«Σβήνει» από καρκίνο ο σύζυγος της Ντιόν; «Θα είναι τα τελευταία τους Χριστούγεννα μα��ί»!

Τι αποκαλύπτει φιλικό τους πρόσωπο για την κατάσταση του Ρενέ Αντζελίλ

«Σβήνει» από καρκίνο ο σύζυγος της Ντιόν; «Θα είναι τα τελευταία τους Χριστούγεννα μαζί»!

​Ανατριχίλα προκαλεί η δήλωση φιλικού προσώπου της Σελίν Ντιόν, σύμφωνα με το οποίο ο σύζυγός της, Ρενέ Αντζελίλ, αργοσβήνει από τον καρκίνο!

«Αυτά είναι πιθανόν τα τελευταία Χριστούγεννα που γιορτάζουν μαζί. Η Σελίν προσπαθεί να περνά όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τον Ρενέ», δηλώνει, στο περιοδικό «Closer», φίλος του ζευγαριού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 73χρονος σύζυγος της τραγουδίστριας διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο στο φάρυγγα το 1999 και «παλεύει» με τη νόσο, κάτι που η ίδια δεν έχει κρύψει. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, επιθυμία του είναι να πεθάνει στα χέρια της!

celine-dion.jpg

«Μόνο αν γίνει ένα θαύμα δεν θα είναι αυτά τα τελευταία τους κοινά Χριστούγεννα. Αλλά η Σελίν είναι αισιόδοξη από την φύση της και έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην πίστη», συνεχίζει το ίδιο πρόσωπο, αποκαλύπτοντας πως η τραγουδίστρια θα περάσει τις γιορτές με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, καθώς, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου δεν έχει ορίσει κάποια επαγγελματική υποχρέωση.

Η Σελίν δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του Ρενέ, παρά τις δυσκολίες. «Τον ταΐζω εγώ με ένα ειδικό σωληνάκι. Πρέπει να τρέφεται με αυτόν τον τρόπο, τρεις φορές την ημέρα», εκμυστηρεύτηκε προ μηνών σε τηλεοπτική της συνέντευξη, με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπο της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top