Υιοθέτησε κοριτσάκι πασίγνωστη ηθοποιός – ΔΕΙΤΕ την ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ τους!

Επιβεβαίωσε τις φήμες μετά από δύο μήνες

Υιοθέτησε κοριτσάκι πασίγνωστη ηθοποιός – ΔΕΙΤΕ την ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ τους!

​Τις φήμες που επί δύο μήνες την ήθελαν να έχει γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι, επιβεβαίωσε γνωστή ηθοποιός, με φωτογράφησή της σε περιοδικό!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές του Οκτώβρη βγήκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Σάντρα Μπούλοκ προχώρησε σε ακόμα μία υιοθεσία και, μέσω του περιοδικού «People», η 51χρονη σταρ τις επιβεβαιώνει.

Η 3,5 ετών κόρη της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ονομάζεται Λίλα και είναι από την Λουιζιάνα, ενώ βρισκόταν σε πρόγραμμα αναδοχής.

sandra-bullock-600x800.jpg

«Όταν κοιτάζω τη Λίλα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ! Οφείλω να παραδεχτώ, πως τα κατάλληλα παιδιά, ήρθαν σε εμένα την κατάλληλη στιγμή», αναφέρει η ηθοποιός στη συνέντευξή της, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Η Σάντρα έχει ακόμα ένα παιδί, τον 5 ετών Λούις, τον οποίο υιοθέτησε το 2010, από τη Νέα Ορλεάνη. Περιγράφοντας τη στιγμή που τα δύο αδερφάκια γνωρίστηκαν, η ίδια αναφέρει: «γνώριζα πως φοβόταν και αυτό που ήθελα να καταλάβει, ήταν πως εγώ και ο Λούις δεν θα πηγαίναμε πουθενά».

021015184132_2542.jpg
(Η ηθοποιός με τον μικρό Λούις σε παλιότερη εμφάνισή τους)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top