Έλληνας τραγουδιστής: «Ο πατέρας μου πήγε για εξετάσεις και τον πρόλαβα στην κάσα»

Όλα όσα δήλωσε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Έλληνας τραγουδιστής: «Ο πατέρας μου πήγε για εξετάσεις και τον πρόλαβα στην κάσα»

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή του, εκμυστηρεύτηκε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Αντύπας.

Ήταν πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο πατέρας του λαϊκού τραγουδιστή, πήγε στο νοσοκομείο να κάνει κάποιες εξετάσεις και δεν… ξαναγύρισε ποτέ.

«Ήμουν τότε στο Καρουσάκη( σ.σ: νυχτερινό κέντρο) και με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου η Μαίρη και μου είπε να πάρω ένα μαύρο κοστούμι για να πάω να δω τον μπαμπά μας στο νοσοκομείο. Πήγα λοιπόν, όμως το κρεβάτι ήταν άδειο, και λέω στην νοσοκόμα “ο μπαμπάς μου που είναι;” Νόμιζα πως τον είχαν πάρει για επιμέρους εξετάσεις» αποκάλυψε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Τον πατέρα μου τελικά τον πρόλαβα στην κάσα. Πήγε για εξετάσεις και δεν τον πρόλαβα. Εντωμεταξύ, πριν πάει να κάνει εξετάσεις κατέβαινε τις σκάλες τους σπιτιού μας στην Θεσσαλονίκη και μου λέει “αυτές τις σκάλες δεν πρόκειται να τις ξανανέβω”. Φυσικά και εκείνη την ώρα δεν τον πίστεψα. Έτσι μου είπε όταν έφυγε για να πάει να κάνει εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη και μου είπε να προσέχω την μητέρα μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top