ΔΕΙΤΕ πώς είναι ο αδερφός της Αντιγόνης Ψυχράμη, 11 χρόνια μετά το show για την Eurovision!

Με τι ασχολείται σήμερα ο Αποστόλης

ΔΕΙΤΕ πώς είναι ο αδερφός της Αντιγόνης Ψυχράμη, 11 χρόνια μετά το show για την Eurovision!

Πριν από 11 χρόνια γνωρίσαμε τον αδερφό της Αντιγόνης Ψυχράμη να διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision μέσα από talent show της ΕΡΤ. Σήμερα, ο Αποστόλης είναι… αγνώριστος και συμμετέχει σε θεατρική παράσταση!

Εν έτει 2004, ο Αποστόλης πήρε μέρος στο «Eurostar», τον διαγωνισμό που διοργάνωσαν η ΕΡΤ και η δισκογραφική εταιρεία «Μinos EMI» για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα έστελνε η χώρα μας στην Eurovision εκείνης της χρονιάς, στην Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, ανακηρύχθηκε νικητής, ωστόσο, στον διαγωνισμό δεν πήγε ποτέ, καθώς οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης... άλλαξαν γνώμη και έστειλαν τον Σάκη Ρουβά με το «Shake It».

apostolos-psixramis.jpg
(O Aποστόλης στο talent show για την Eurovision)

Ο αδερφός της Αντιγόνης ασχολείται πλέον με το θέατρο. Αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση «Πιάνω Παπούτσι Πάνω Στο Πιάνο», στο θέατρο «Πόρτα», στην επίσημη πρεμιέρα της οποίας βρέθηκε η ηθοποιός!

2622_APOSTOLIS_PSIXRAMIS.jpg

Σημειώνουμε πως και το άλλο παιδί της οικογένειας Ψυχράμη, η Ειρήνη, ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, καθώς είναι τραγουδίστρια, ενώ την γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος Hi-5 που προέκυψε από το talent show «Pop Stars» του Mega, το 2003.

670_05f88136-0a21-4558-a71b-92ba89ffdf78.jpg
(H Ειρήνη Ψυχράμη με τις Hi-5)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top