ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στην κόντρα Ρέμου - Σφακιανάκη: ΔΕΙΤΕ το «καρφί» του Αντώνη για τον Νότη

Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν αν θα του έκανε πρόταση για συνεργασία

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στην κόντρα Ρέμου - Σφακιανάκη: ΔΕΙΤΕ το «καρφί» του Αντώνη για τον Νότη

​Νέο επεισόδιο στην… «αιώνια κόντρα» της ελληνικής showbiz: «εγώ είμαι μικρό όνομα για να προτείνω στον Σφακιανάκη να συνεργαστούμε», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος, επιστρατεύοντας παλιότερη ατάκα που είχε πει για εκείνον ο συνάδελφός του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, οι δύο τραγουδιστές ανταλλάσσουν συχνά – πυκνά εκατέρωθεν «πυρά», με τον Νότη να κάνει την αρχή, βάλλοντας, τόσο κατά του Αντώνη Ρέμου, όσο και κατά του φίλου του Παντελή Παντελίδη.

«Πάλι με τον Νότη;», είπε αρχικά ο Αντώνης, όταν δημοσιογ��άφος του ζήτησε να σχολιάσει την ατάκα του συναδέλφου του ότι «απευθύνονται σε ένα πιο ελιτιστικό κοινό». Και συνέχισε: «είναι λίγο μεταφορικό αυτό που λέει. Δεν κρίνουμε τον άνθρωπο που είναι από κάτω με βάση την οικονομική του κατάσταση. Από εκεί και πέρα, ο Νότης είναι ο Νότης, με τις ιδιαιτερότητές του, με τις προσωπικές του απόψεις και με τις ακραίες του απόψεις πολλές φορές».

Όταν άλλος δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα του έκανε πρόταση για συνεργασία, ήρθε το «καρφί»: «εγώ είμαι πολύ μικρός για να προτείνω εγώ στον Σφακιανάκη. Εγώ είμαι μικρό όνομα. Το μεγάλο όνομα πρέπει να κάνει στο μικρό, έτσι δεν είναι;».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top