Ανέστειλε τις συναυλίες του το συγκρότημα που έπαιζε στο θέατρο Bataclan

Διαβάστε την ανακοίνωση των Eagles of Death Metal

Ανέστειλε τις συναυλίες του το συγκρότημα που έπαιζε στο θέατρο Bataclan

Την συμπαράστασή τους στα θύματα του μακελιού που συνέβη την Παρασκευή το βράδυ στο Παρίσι έδειξε το συγκρότημα που τραγουδούσε στο θέατρο Bataclan όταν συνέβη το μοιραίο.

Οι Εagles of Death Metal ακύρωσαν όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους βγάζοντας επίσημη ανακοίνωση με φόντο την γαλλική σημαία.

anakoinosi (638x713).jpg

«Ενώ η μπάντα έχει επιστρέψει, είμαστε συγκλονισμένοι και ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί στη Γαλλία. Οι σκέψεις και οι καρδιές μας είναι πρώτα απ’ όλα στον αδερφό μας Nick Alexander, Thomas Ayad, Marie Mosser, Μanu Perez και όλους τους φίλους και θαυμαστές μας των οποίων οι ζωές χάθηκαν στο Παρίσι, αλλά και στους φίλους και τις οικογένειές τους..

Παρόλο που είμαστε ενωμένοι με τα θύματα, τους θαυμαστές, τις οικογένειες των πολιτών του Παρισιού και όλους αυτούς που επηρεάστηκαν από την τρομοκρατία, είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε μαζί με τη νέα οικογένεια, ενωμένοι από ένα κοινό σκοπό αγάπης και συμπόνιας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Γαλλική Αστυνομία, το FBI, τις Αμερικανικές και Γαλλικές Αρχές και γενικά όλους αυτούς που στο σημείο 0 βοήθησαν ο ένας τον άλλον με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαν. Κατά τη διάρκεια αυτού του βασανιστηρίου που κανείς δεν φαντάστηκε, αποδεικνύεται πως η αγάπη υπερκαλύπτει το κακό .. Είμαστε σε φάση αναμονής.

Vive la musique , vive la liberte, Vive la france, and vive EODM» ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top