ΔΕΙΤΕ πώς αντέδρασε η Στικούδη όταν την κάλεσαν στο «Πρωινό» μετά τα «πυρά» του Λιάγκα

Τι απάντησε στον βοηθό της υπεύθυνης καλεσμένων

ΔΕΙΤΕ πώς αντέδρασε η Στικούδη όταν την κάλεσαν στο «Πρωινό» μετά τα «πυρά» του Λιάγκα

​Στο πλατό τ��ς εκπομπής «Το Πρωινό» για το εορταστικό των Χριστουγέννων κάλεσαν την Κατερίνα Στικούδη, μετά τα «πυρά» του Γιώργου Λιάγκα που καυτηρίασε ένα βίντεό της στο οποίο τραγουδούσε το «Να Μ’ Αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου!

Το κάλεσμα κλήθηκε να κάνει ο βοηθός της υπεύθυνης καλεσμένων της εκπομπής, τον οποίο… υποδύθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στο πλαίσιο της καθιερωμένης τηλεφωνικής φάρσας του «ΦΜ Live». Ο Φώτης έπρεπε να πείσει την Κατερίνα να πάει στο πλατό, επισημαίνοντάς της ότι ο Γιώργος έχει αλλάξει γνώμη και την θέλει στην εκπομπή, στην οποία θα μπορούσε να ερμηνεύσει και το «Να Μ’ Αγαπάς».

«Τις τηλεοπτικές εμφανίσεις δεν της κανονίζω μόνη μου. Υπάρχουν οι συνεργάτες μου που κανονίζουν το καθετί», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, μόνο που στο τέλος πρόσθεσε… «ψαρώνω πάρα πολύ!», καθώς είχε καταλάβει ότι στο τηλέφωνο ήταν ο παρουσιαστής του Star!

Πάντως, όταν ο Φώτης και η Μαρία την ρώτησαν αν θα πήγαινε στην εκπομπή μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή, η Κατερίνα δεν το απέκλεισε

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top