Πρώτη δημόσια εμφάνιση της «Μπρέντα» από το «Μπέβερλι Χιλς» αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο

Καταβεβλημένη, εξουθενωμένη αλλά χαμογελαστή η ηθοποιός-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της «Μπρέντα» από το «Μπέβερλι Χιλς» αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο

​Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, έκανε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως «Μπρέντα» από το «Μπέβερλι Χιλς», έδωσε το «παρών» στο Los Angeles για το gala «Baby2Baby».

200815093914_4811.jpgspl1177170_001.jpg
Για την περίσταση, η 44χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο Vera Wang φόρεμα, συνδυάζοντας το με μαύρη ζώνη στη μέση.

spl1175867_010.jpg
Ωστόσο αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ήταν το γεγονός ότι αν και χαμογελαστή, έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένη.

Να σημειώσουμε, πως η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, τον Ιούλιο που μας πέρασε, λέγοντας:

spl1177170_005.jpg
«Ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και υποβάλλομαι προσωρινά σε θεραπείες. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να εξασκούμαι και να είμαι θετική για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων σ��ην οικογένεια μου, στους φίλους και στους γιατρούς μου για την υποστήριξη, και φυσικά στους fans μου που στάθηκαν δίπλα μου».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το πρόβλημα υγείας της Ντόχερτι ήρθε στο φως μέσα από τα νομικά έγγραφα τα οποία κατέθεσε, στο πλαίσιο αγωγής κατά της ασφαλιστικής της εταιρείας.

spl1177170_006.jpg
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα εν λόγω έγγραφα, η τηλεοπτική πρωταγωνίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο που μας πέρασε, ενώ ιδιαίτερα λυπηρό είναι το πώς, αν είχε επισκεφθεί έγκαιρα τον γιατρό της, θα είχε σταματήσει η μετάσταση και θα είχαν αποκλειστεί η μαστεκτομή και οι χημειοθεραπείες, στις οποίες είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί πλέον.

Μόλις τα νέα έγιναν ευρέως γνωστά, οι θαυμαστές της Σάνεν την «πλημμύρισαν» με μηνύματα αγάπης στα social media και εκείνη, μέσω του Twitter της, απάντησε «απλά θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top