Πώς γλίτωσε το συγκρότημα που γέμισε το «Bataclan» - Είχε έρθει και στην Ελλάδα!

Σώοι αλλά σοκαρισμένοι οι Eagles of Death Metal- Πρώτη ανάρτηση 14/11/2015 20:20

Πώς γλίτωσε το συγκρότημα που γέμισε το «Bataclan» - Είχε έρθει και στην Ελλάδα!

​Καλά στην υγεία τους, αλλά συγκλονισμένοι από τη σφαγή στο θέατρο «Bataclan», το οποίο γέμισε ασφυκτικά για να τους απολαύσει, είναι τα μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal!

«Τα μέλη της μπάντας είναι ασφαλή. Δεν θέλουμε να κάνουμε κανέναν άλλο σχόλιο και κανείς δεν θα μιλήσει στον Τύπο. Θα εκδώσουμε άμεσα μία ανακοίνωση», δήλωσε, στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο εκπρόσωπος του ροκ συγκροτήματος.

Λίγο μετά το συμβάν, στη σελίδα της μπάντας στο Facebook αναρτήθηκε το εξής μήνυμα: «προσπαθούμε ακόμα να εξακριβώσουμε αν τα μέλη της μπάντας μας και οι συνεργάτες είναι ασφαλή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με όλους τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν αυτή την τραγωδία».

image (1).jpg

Όπως έγινε γνωστό από συγγενείς τους, οι Eagles of Death Metal, κατάφεραν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα του θεάτρου, ενώ είναι καλά στην υγεία τους, αλλά πολύ σοκαρισμένοι.

«Όσοι βρίσκονταν επάνω στη σκηνή είχαν τη δυνατότητα να διαφύγουν!... Μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι με αγαπά και ότι ήταν ασφαλής», είπε, στην εφημερίδα «Washington Post», η σύζυγος του ντράμερ της μπάντας, Τζούλιαν Ντόριο. Παράλληλα, η μητέρα του ντράμερ, δήλωσε, στην ίδια εφημερίδα, ότι ορισμένα μέλη της ομάδας τους δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Το βράδυ της Παρασκευής, στο «Bataclan», βρίσκονταν περίπου 1.500 άτομα, τα οποία οι τρομοκράτες «θέρισαν» ανοίγοντας πυρ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον επίσημο απολογισμό, από τους 129 ν��κρούς των έξι επιθέσεων, οι περισσότεροι, 90 τον αριθμό, προέρχονται από το θέατρο.

12247049_918543641514360_3431682688851071951_n.jpg
(Φωτογραφία από το θέατρο που δημοσίευσε λίγο πριν τη συναυλία ο μπασίστας της μπάντας)

Οι Eagles of Death Metal είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα συγκροτήματα της σύγχρονης ροκ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μάλιστα, το 2005, μαζί με τους Queens of the Stone Age, εμφανίστηκαν live στην Ελλάδα, στο Ανοιχτό Θέατρο Φαλήρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top