ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: Στην Ελλάδα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Tζ. Κ. Σίμονς

Πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: Στην Ελλάδα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Tζ. Κ. Σίμονς

Εννιά μήνες μετά την βράβευση του από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου με το πρώτο του Όσκαρ για το φιλμ «Χωρίς Μέτρο» ο J.K.SIMMONS ετοιμάζει βαλίτσες για την χώρα μας...

spl959454_012.jpg
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star ο Oσκαρικός ηθοποιός έρχεται στην Ελλάδα με αφορμή την νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Ένας Άλλος Κόσμος».

O J.K Simmons πρωταγωνιστεί στο φιλμ που ο Παπακαλιάτης υπογράφει την σκηνοθεσία, το σενάριο αλλά και παίζει.

To Star είχε συναντήσει τον J.K Simmons και εκείνος είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τον Παπακαλιάτη.

190315212640_0338.jpg
"Υπήρχαν πολλοί λόγοι που με έπεισαν να έρθω στην Ελλάδα και να γυρίσω την ταινία και ο βασικότερος λόγος ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Όταν διάβασα το σενάριο ήξερα ότι ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω" είχε αν��φέρει ο ηθοποιός στην δημοσιογράφο Έλγκα Νταϊφά.

101115232513_3544.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες ο J.K. Simmons θα επισκεφθεί την χώρα μας τον Δεκέμβρη. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί στην Αθήνα αφού πριν λίγους μήνες κυκλοφορούσε ανάμεσα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

101115232514_4387.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, τo έργο αποτελεί μια τριλογία με κοινό φινάλε. Ο έρωτας φωτίζει ανθρώπους που φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό και αποκαλύπτει σκιές σε μια Ευρώπη που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που δεν είναι πια η ίδια… Στο φιλμ παίζουν ακόμα οι Μηνάς Χατζησάββας, Μαρία Καβογιάννη κ.α

Η ταινία αναμένεται τον Δεκέμβριο στη μεγάλη οθόνη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top