Οργιάζουν οι φήμες:«Στα μαχαίρια» Μέντες-Γκόσλινγκ!Είναι «καλά» μόνο μπροστά στην κόρη τους

Μετά την γέννηση της Εσμεράλντα δεν έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να περνάνε σοβαρή κρίση

Οργιάζουν οι φήμες:«Στα μαχαίρια» Μέντες-Γκόσλινγκ!Είναι «καλά» μόνο μπροστά στην κόρη τους

Τέλος δεν έχουν τους τελευταίους μήνες, τα δημοσιεύματα που θέλουν Εύα Μέντες και Ραϊαν Γκόσλινγκ να είναι «στα μαχαίρια», περνώντας σοβαρή κρίση ένα χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους Εσμεράλντα.

spl1082240_001.jpg
Μπορεί προ ημερών το διάσημο ζευγάρι να έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Halloween αγκαλιά (για πρώτη φορά) με την κόρη τους Εσμεράλντα, ωστόσο μερικές ημέρες νέο δημοσίευμα του «ΟΚ» έρχεται να αποκαλύψει πως όλο αυτό είναι για το… «θεαθήναι».

spl761604_003.jpg
Συγκεκριμένα αυτό που υποστηρίζει (το «ΟΚ»), είναι ότι εδώ και ένα χρόνο, Μέντες-Γκόσλινγκ αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις όχι επειδή θέλουν να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά επειδή η σχέση τους πάει από το κακό… στο χειρότερο.

031115102817_7017.jpg
«Είναι φιλικοί και καλά μεταξύ τους, μόνο για χάρη της κόρης τους Εσμεράλντα. ��ε το που την βάζουν όμως για ύπνο, η ένταση ανάμεσα τους κορυφώνεται. Άλλες φορές περνούν όλο τον χρόνο τους καυγαδίζοντας, ενώ υπάρχουν και στιγμές που κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη κατάσταση» αναφέρει πηγή.

spl1128376_005.jpg
Μάλιστα η πηγή προσθέτει πως το διάσημο ζευγάρι συνήθιζε να δειπνεί στο ρομαντικό εστιατόριο του Los Angeles, «Little Dom» στη γειτονιά του Los Feliz:

spl327331_001.jpg
«Συνηθίζαμε να τους βλέπουμε πάντα μαζί εκεί, και έδειχναν ειλικρινά ευτυχισμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο Ραϊαν τρώει μόνος του, χωρίς την Εύα».

spl1128239_005.jpg
Όσο για τον λόγο που «σκοτώνονται» μεταξύ τους; «Η Εύα είναι όλη την ώρα πάνω από την Εσμεράλντα και δεν φεύγει από το σπίτι για μέρες. Ο Ράϊαν προσπαθεί να την λογικεύσει αλλά έχει κουραστεί πλέον από την όλη κατάσταση. Δεν θέλει άλλο να ζει έτσι» καταλήγει η πηγή.
spl1128646_006.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top