ΔΕΙΤΕ την Μέριλ Στριπ να κυκλοφορεί άβαφη, με το τρένο!

Η παλιά φωτογραφια που αποκάλυψε η ίδια και η συμβουλή της

ΔΕΙΤΕ την Μέριλ Στριπ να κυκλοφορεί άβαφη, με το τρένο!

​Με μία φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τη στιγμή που βρίσκεται μέσα στο τρένο, πριν από περίπου 40 χρόνια, η Μέριλ Στριπ στέλνει ένα μήνυμα προς όλους μας!

«Αυτή είμαι εγώ κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, μετά από οντισιόν για την ταινία “Κινγκ Κονγκ” όπου μου είπαν ότι είμαι πολύ άσχημη για να πάρω μέρος», γράφει η 66χρονη βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια.

12193320_948785005201753_5042859872828579244_n.jpg

Αφού παραδέχεται ότι αρχικά απογοητεύτηκε και σκέφτηκε να παρατήσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός, η Μέριλ συνεχίζει: «πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα “λυπάμαι που με βρίσκετε πολύ άσχημη για την ταινία σας, αλλά η γνώμη σας είναι απλά μία γνώμη μέσα σε μια θάλασσα από εκατοντάδες άλλες και εγώ θα κολυμπήσω σε καλύτερα νερά».

«Σήμερα, έχω 18 βραβεία απο την Ακαδημία Κινηματογράφου», καταλήγει με νόημα η Μέριλ Στριπ -η οποία είναι η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα στην ιστορία του κινηματογράφου- στέλνοντας σε όλους το μήνυμα ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τις γνώμες των άλλων να καθορίζουν το ποιοι είμαστε!

meryl.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top