Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν χωρίζω με τον Αποστολάκη»-ΝΕΑ κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στα μπουζούκια

Η ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένη αλλά... ανώριμη για να παντρευτεί

Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν χωρίζω με τον Αποστολάκη»-ΝΕΑ κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στα μπουζούκια

Τέλος στη φημολογία που την θέλει να χωρίζει από τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη δίνει σε συνέντευξή της η Πηνελόπη Πλάκα στην «Αγορά».

Η ηθοποιός δηλώνει «ευτυχισμένη» στην προσωπική της ζωή ενώ εξηγεί και για ποιο λόγο δεν συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Όχι δεν έχω χωρίσει, είμαι πολύ καλά, αλλά επιλέγω όσο μπορεί να γίνει αυτό να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ας πούμε μόλις βγω έξω μόνη μου, για καφέ με μια φίλη μου, κάτι συμβαίνει και λένε ότι χώρισα» αναφέρει.

Όσο γιατί δεν μοιράζεται τη ίδια στέγη με τον ηθοποιό;

«Νομίζω πως αυτό έρχεται μόνο όταν ετοιμάζεσαι να περάσεις στο επόμενο βήμα , και αυτό είναι ο γάμος. Αν δεν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς δεν υπάρχει λόγος να συγκατοικήσεις» εξηγεί και προσθέτει: «Δεν θα έμπαινα εύκολα στη διαδικασία της συγκατοίκησης. Νομίζω πως είναι ωραίο να έχει ο καθένας το χώρο του. Όταν κάνεις μια σχέση δεν τελειώνει η ζωή σου, απλά το κομμάτι της σχέσης σου είναι μια ακόμα πτυχή σου που κινείται παράλληλα με τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σου»

7665_APOSTOLAKIS_PLAKA_07112015.jpg
Όπως τονίζει η Πηνελόπη Πλάκα δεν αποκλείει το γάμο αλλά «αργεί ακόμα». «Νομίζω ότι πρέπει να μεστώσει μέσα σου μια σχέση αλλά και εσύ ο ίδιος για να προχωρήσεις σε αυτό το βήμα. Δεν κατακρίνω τους ανθρώπους που παντρεύονται νωρίς γιατί έτσι νιώθουν αλλά εγώ προσωπικά νιώθω πολύ ανώριμη για να παντρευτώ».

7643_APOSTOLAKIS_PLAKA_07112015.jpg
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι να διασκεδάζει με παρέα στο "Τeatro" όπου εμφανίζετι η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα. Οι δυο τους, πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό δείχνοντας ότι η σχέση τους δεν περνάει κρίση.

Ο χρόνος βέβαια θα δείξει...

7647_APOSTOLAKIS_PLAKA_07112015.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top