Πήρε ναρκωτικά και έπεσε από γκρεμό ο 15χρονος γιος γνωστού μουσικού!

Τραγικές λεπτομέρειες για το θάνατό του αποκαλύπτει η έρευνα-Πρώτη ανάρτηση: 10/11/2015 14:30

Πήρε ναρκωτικά και έπεσε από γκρεμό ο 15χρονος γιος γνωστού μουσικού!

Συγκλονιστικό είναι το πόρισμα της έρευνας για το θάνατο του 15χρονου γιου του Νικ Κέιβ: ο νεαρός έπεσε από βράχο ύψους 18 μέτρων, αφού πρώτα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Άρθουρ Κέιβ «έφυγε» τον Ιούλιο που μας πέρασε, μετά την πτώση του από γκρεμό, σε παραθαλάσσιο δρόμο, στο Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, αλλά και σόκαρε την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

CJ9kC6_WEAAHvsv.jpg
(To σημείο της τραγωδίας)

Περίπου τέσσερις μήνες μετά, η έρευνα για το συμβάν έρχεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο: όπως προέκυψε, πριν από την βουτιά θανάτου, ο 15χρονος είχε πάρει LSD!

Από την πτώση, ο άτυχος μαθητής υπέστη κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο και έσπασε και τα δύο του πόδια. Ο Άρθουρ άφησε την τελευταία του πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, με το πόρισμα να επισημαίνει πως δεν υπήρχε πιθανότητα να επιζήσει από τα τραύματά του!

cave-family-visit-clifftops.jpg-pwrt3.jpg
(O Nικ Κέιβ και η σύζυγός του στο σημείο του ατυχήματος)

«Ο γιος μας, Άρθουρ, ήταν ένα θαυμάσιο, χαρούμενο και αξιαγάπητο αγόρι», ανέφεραν ο Νικ Κέιβ και η σύζυγός του, Σούζι, μετά το θάνατο του 15χρονου, ενώ επισκέφθηκαν και το σημείο της τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Θρήνος για τον Νικ Κέιβ: Ο 15χρονος γιος του βρήκε τραγικό θάνατο

- Στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο γιός του πήγε ο Νικ Κέιβ με την σύζυγό του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top