Ρένος Χαραλαμπίδης: «Στην ΕΡΤ με τα φραγκοδίφραγκα που μου έδωσαν χάρη τους έκανα»

«Ο άντρας πρέπει να παντρεύεται μετά τα 50» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

​Τι κι αν κάποιοι τον έβαλαν στο στόχαστρο λέγοντας πως ο μισθός που πήρε για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι « Κάθε τόπος μία Ιστορία» στην ΝΕΡΙΤ ήταν παχυλός, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως τους έκανε χάρη!

«Επί 25χρόνια ήμουν πρωταγωνιστής της ελληνικής τηλεόρασης με σήριαλ που είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία, είχα παρουσιάσει δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, είχα σκηνοθετήσει 4 ταινίες μεγάλου μήκους και είχα πρωταγωνιστήσει σε άλλες 6 ταινίες, είχα κάνει δεκάδες διαφημίσεις και είχα πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες θεατρικά σχήματα. Νομίζω είναι υπεραρκετά για κάποιον ώστε να πάρει ένα τηλεπαιχνίδι χαμηλού προϋπολογισμού σε κρατικό κανάλι. Κανείς δεν είπε ότι δεν το παρουσίασα καλά. Και να σου πω και κάτι, όποιος έχει απορία μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και να δει στη διαύγεια της ΕΡΤ πόσα πήρα, με τα φραγκοδίφραγκα που μου δώσανε, μά��λον χάρη τους έκανα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός τον οποίο γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια ως «Θανάση Καλημέρη» στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους Δίπλα».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην δήλωση που είχε κάνει πριν αρκετό καιρό, πως ένας άντρας πρέπει να παντρεύεται μετά τα πενήντα.

«Το πιστεύω αυτό πολύ. Ο άνδρας αποκτά καθαρό βλέμμα για να διαλέξει τη σύντροφό του μετά τα 50, και το έχει δείξει και η ζωή. Και δεν παίζει κανέναν ρόλο η ηλικία της γυναίκας. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και 55» εξομολογήθηκε, και πρόσθεσε: «Μοιραία, αλλά μπορεί να βρω μια γυναίκα που να αποφασίσουμε να μην κάνουμε παιδιά, αυτό εξαρτάται από τη χημεία του ζευγαριού. Δεν είναι επιτυχημένες μόνο οι οικογένειες που κάνουν παιδιά.. Μπορεί να υιοθετήσουμε. Ό��α εξαρτώνται απο τη συνάρτηση δύο ανθρώπων» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Όσο για το τι πρέπει να έχει μία γυναίκα για να «κλέψει» την καρδιά του;

«Αυτό που όλοι οι άνδρες προσμένουν, μια καλή καρδιά και να ταιριάζαμε σαν φίλοι, να κάνουμε καλή παρέα» τόνισε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top