ΔΕΙ��Ε την φώτο που αποκάλυψε ο Ρουβάς από την ταινία «Chevalier»!

Το μήνυμα του τραγουδιστή για την αποψινή πρεμιέρα

ΔΕΙΤΕ την φώτο που αποκάλυψε ο Ρουβάς από την ταινία «Chevalier»!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της ταινίας «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη και ο Σάκης Ρουβάς, που είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, δεν έκρυψε την αγωνία του.

Η ταινία, που έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και βραβεία στο Εξωτερικό, θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη, στις 20:00, στο «Ολύμπιον», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

sakischevalier2.jpg

«Ανυπομονώ για την προβολή του Chevalier μας», έγραψε ο Σάκης στα social media και δημοσίευσε εικόνες, τόσο από τα backstage, όσο και από την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης στην οποία βρίσκεται.

sakischevalier1.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο «Chevalier», έξι άνδρες (οι Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Σάκης Ρουβάς) βρίσκονται σε ένα σκάφος και σε μία στιγμή πλήξης αποφασίζουν να παίξουν ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι για να βρουν ποιος είναι ο «καλύτερος σε όλα», αρχίζοντας να μετρούν τις επιδόσεις τους στα πάντα: από το πώς φτιάχνεται μια καλή αχινοσαλάτα μέχρι τα επίπεδα της χοληστερίνης! Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό, ενώ κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά για τη νέα σπουδαία βράβευση του «Chevalier»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top