Ζευγάρι με γνωστή ηθοποιό ο Σταθοκωστόπουλος μετά την Καινούργιου; Οργιάζουν οι φήμες!

Με ποια γοητευτική ξανθιά έχουν δει συχνά τον επιχειρηματία

Ζευγάρι με γνωστή ηθοποιό ο Σταθοκωστόπουλος μετά την Καινούργιου; Οργιάζουν οι φήμες!

​Δεν πρόλαβε καν να στεγνώσει το μελάνι για τον χωρισμό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κατερινας Καινούργιου και, ήδη, φήμες θέλουν τον επιχειρηματία να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστής ηθοποιού, που στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τραγουδιστή!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, Κατερίνα και Βασίλης χώρισαν μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης και συγκατοίκηση, ενώ, σε δηλώσεις του, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι η σχέση τους περνούσε «ψιλοκρίση» και εκείνος αποφάσισε να μην την καλέσει στον πρόσφατο γάμο της αδερφής του, στη Βενετία, καθώς «δεν είχε καλές σχέσεις ούτε με την Αφροδίτη, ούτε και με τον γαμπρό».

Σύμφωνα, όμως, με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Τατιάνα Live», τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δει τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να βολτάρει στη Γλυφάδα με την Βίκυ Κάβουρα, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για νέο ειδύλλιο ή απλά για δύο ανθρώπους που βγαίνουν για να διαπιστώσουν αν έχουν καλή «χημεία» μεταξύ τους!

Δείτε στο βίντεο τις λεπτομέρειες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top