Πρώτες δηλώσεις Χαϊκάλη μετά το γάμο: «απογόνους; Ποτέ δεν ξέρεις!»

Έβαλε τρίτο στεφάνι, με την προσωπική φρουρό του

Πρώτες δηλώσεις Χαϊκάλη μετά το γάμο: «απογόνους; Ποτέ δεν ξέρεις!»

​Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μπαμπάς ο Παύλος Χαϊκάλης, στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το γάμο με την προσωπική φρουρό του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ηθοποιός έβαλε το τρίτο στεφάνι, με την Μαρία Λύκου, το πρωί της Παρασκευής, στο δημαρχείο της Ραφήνας, με κουμπάρα την Χριστίνα Λαμπίρη.

«Προς το παρόν δεν επιθυμούμε απογόνους, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Άλλες οι βουλές των ανθρώπων και άλλες του Θεού», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την τελετή, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν θέλει να κάνει παιδιά, ενώ η σύζυγός του απάντησε χαμογελώντας «θα δείξει!».

Σύμφωνα με όσα είπε ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής, έκανε πρόταση γάμου στην καλή του πριν από δύο χρόνια, κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στη Βενετία, ενώ χαρακτήρισε «φυσική κατάληξη» το γάμο τους.

«Με τράβηξε ο Παύλος! Είναι ένα ανοικτό βιβλίο, εύκολο να τον μάθεις, αν θες να τον μάθεις», είπε η νύφη, προσθέτοντας πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και ότι είναι μαζί συνέχεια και είναι καλά.

Τέλος, σχολιάζοντας την κουμπαριά με την Χριστίνα Λαμπίρη, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι γείτονες, φίλοι και τρώνε και πίνουν μαζί!

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά το γάμο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top