Χωρίζει, λόγω του Μπεν Άφλεκ, γνωστός ηθοποιός; Σούσουρο στο Hollywood!

Ποιό ζευγάρι φέρεται να περνάει κρίση στο γάμο του

Χωρίζει, λόγω του Μπεν Άφλεκ, γνωστός ηθοποιός; Σούσουρο στο Hollywood!

​Για σοβαρή κρίση στο γάμο γνωστού ηθοποιού κάνουν λόγο οι φήμες που ταράζουν τις τελευταίες ώρες το Hollywood, εμπλέκοντας στο επικείμενο διαζύγιο έναν προσφάτως διαζευγμένο ηθοποιό, τον Μπεν Άφλεκ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα βήμα πριν τη διάλυση, μετά από 10 χρόνια και τέσσερα παιδιά, είναι ο γάμος του Ματ Ντέιμοντ και της Λουτσιάνα Μπαρόσο.

Αν και το ζευγάρι ουδέποτε έχει δώσει λαβές για σούσουρο, αυτή τη φορά ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να… έβαλε το χεράκι του, προκαλώντας τριβές μεταξύ του ζευγαριού! Όπως υποστηρίζουν τα ίδια δημοσιεύματα, μετά το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Μπεν έχει βρει παρηγοριά στον καλό του φίλο Ματ.

spl1141131_001 (794x1024).jpg
(Η πιο πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, πριν από ένα μήνα)

Τέτοια είναι η παρέα που κάνουν οι δύο ηθοποιοί, που, σύμφωνα πάντα με τ��ς φήμες, ο Ματ παραμελεί τη γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ έχει παραχωρήσει ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού στον φίλο του, προκειμένου να τους επισκέπτεται και να μένει εκεί όποτε θέλει!

Πάντως, πολλοί αμφισβητούν τα περί διαζυγίου, καθώς πριν από ένα μήνα το ζευγάρι εμφανίστηκε να περπατά χεράκι – χεράκι στο Hollywood, ενώ πληροφορίες λένε ότι η Λουτσιάνα είναι αυτές τις μέρες μαζί με τον Ματ στο Λονδίνο, όπου γυρίζει τη νέα του ταινία!

spl1164224_001 (1024x703).jpg
(Ο Ματ Ντέιμον στα γυρίσματα της νέας του ταινίας)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top