Εκείνη και η καλαισθησία έχουν «μαλώσει»: Τραγουδίστρια με καυτό σορτς και φουλ κυτταρίτιδα

Πήρε πολλά κιλά αλλά δεν αποχωρίζεται τα.. κοντά-Φωτορεπορτάζ με το πριν και το μετά

Εκείνη και η καλαισθησία έχουν «μαλώσει»: Τραγουδίστρια με καυτό σορτς και φουλ κυτταρίτιδα

​Mε τις διατροφικές διαταραχές συνεχίζει να «παλεύει» η Kesha, η οποία τα τελευταία χρόνια «βάζει» και χάνει τα κιλά…δέκα-δέκα!

Οι παπαράτσι τσάκωσαν την 28χρονη τραγουδίστρια στο Los Angeles, ενώ κατευθυνόταν σε επαγγελματικό ραντεβού.

k1.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η Kesha το τελευταίο διάστημα έχει παχύνει ξανά, με την διαφορά του πριν και του μετά της να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

k2.jpgk3.jpg
Φορώντας ένα καυτό jean σορτς που άφηνε τα μισά της οπίσθια σε κοινή θέα χωρίς να τα κολακεύει καθόλου, τονίζοντας την κυτταρίτιδα στο πίσω μέρος των ποδιών της, η Kesha έδειχνε να έχει φουλ αυτοπεποίθηση.

k4.jpg
Να σημειώσουμε, ότι στο παρελθόν η Kesha είχε ομολογήσει δημόσια τα σοβαρά διατροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ώστε να περάσει το δικό της μήνυμα σε όσα κορίτσια υποφέρουν είτε από βουλιμία, είτε από ανορεξία.

k5.jpg
Συγκ��κριμένα, είχε αποκαλύψει ότι θα νοσηλευτεί σε ειδική κλινική ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της:

«Είμαι “σταυροφόρος” της ιδέας, ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και ν΄αγαπάς τον εαυτό σου. Αλλά στην πράξη, τα βρήκα μπαστούνια. Για τις επόμενες 30 ημέρες, δεν θα είμαι στη διάθεση σας, μιας και ψάχνω θεραπεία για τις διατροφικές διαταραχές που με βασανίζουν. Πρέπει να μάθω ξανά ν’ αγαπώ τον εαυτό μου, ακριβώς όπως είναι».

(Η Kesha πριν παχύνει)

spl461428_001.jpg
Μετά την 29χρονη star, και η μητέρα της είχε μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα της κόρης της, λέγοντας:

(Η Kesha πριν πάρει κιλά)

spl617720_001.jpg
«Η κόρη μου υποφέρει από βουλιμία και το τελευταίο διάστημα έβγαζε ο,τι έτρωγε, αλλά μας το έκρυβε. Δεν νοσηλεύεται προκειμένου ν΄απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Είχε έναν σύμβουλο, που της έλεγε ότι πρέπει να χάσει εφτά κιλά σε ένα μήνα, ώστε να πάει σε ραντεβού με δισκογραφική εταιρία!»
spl784274_011.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top