ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μοντέλο με μαγιό λίγο πριν γίνει ξανά μαμά-Κάνει διακοπές με την οικογένειά της

Ανέβασε ΦΩΤΟ στο Instagram

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μοντέλο με μαγιό λίγο πριν γίνει ξανά μαμά-Κάνει διακοπές με την οικογένειά της

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Καρολίνα Κούρκοβα, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

kourkova.jpg

Η 31χρονη καλλονή που κάνει διακοπές με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, κινηματογραφικό παραγωγό Άρτσι Ντρούρι και τον γιο της Τόμπιν, ανέβασε φωτο στο Instagram δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όπως βλέπετε, η ίδια έχει πάρει πολύ λίγα κιλά και λάμπει από ευτυχία ενώ ποζάρει με μαγιό μαζί τον άντρα της και το γιο της.

karolina-kurkova-600x800.jpg
«Η οικογένεια Drukova σε μια μέρα σερφ» έγραψε στη λεζάντα της παραπάνω φωτο.

Υπενθυμίζεται ότι η Καρολίνα Κούρκοβα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο, δημοσιοποιώντας την παρακάτω τρυφερή φωτο, στην οποία ο μικρός Τόμπιν της φιλάει την κοιλιά.

090715182833_3363.jpg

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο του 2009 και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, λίγο πριν η Καρολίνα γεννήσει το γιο της, έγινε ο γάμος.

090715182834_4143.jpg
«Αισθάνομαι πολύ διαφορετικά. Αφότου απέκτησα παιδί τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κάτι μέσα σου σου δίνει μεγάλη δύναμη και σε κάνει δυναμική μαμά που μπορείς να αντεπεξέλθεις στα πάντα» έχει δηλώσει στο παρελθόν το μοντέλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top