Τζέσυ Παπουτσή: «όταν πεθάνω θέλω να αποτεφρωθώ»!

Τι αποκάλυψε για την τελευταία επιθυμία της

Τζέσυ Παπουτσή: «όταν πεθάνω θέλω να αποτεφρωθώ»!

​«Θα μείνει η ψυχή μου! Όλα τα άλλα ας σκορπιστούν στη θάλασσα!», δήλωσε η Τζέσυ Παπουτσή και εξέφρασε on air την επιθυμία της να την αποτεφρώσουν όταν πεθάνει!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημερούδια», η ηθοποιός εξέφρασε την βαθιά της πίστη στον Θεό, ωστόσο, υποστήριξε ότι τα ταφικά έθιμα που έχουμε είναι σκληρά, βάρβαρα και μακάβρια.

«Δεν το έχω πει ακόμα στον γιο μου, αλλά θέλω να αποτεφρωθώ. Θέλω οι δικοί μου που θα μείνουν πίσω να αποφύγουν όλο αυτό που τάραξε εμένα. Είναι τρομερά ψυχοφθόρο, ειδικά η εκταφή», είπε η Τζέσυ.

Μάλιστα, όταν της επεσήμαναν ότι η αποτέφρωση είναι αντίθετη με τα λεγόμενα της Εκκλησίας, η ηθοποιός τόνισε πως έχει το δικαίωμα να πει την γνώμη της και συνέχισε: «στο Εξωτερικό γίνεται, δεν γίνεται εδώ! Δεν το κάνω από ασέβεια, το κάνω γιατί με ενοχλεί πολύ η διαδικασία που πρέπει να περάσουν αυτοί που μένουν. Την τέφρα ας της σκορπίσουν όπου θέλουν! Ακόμα κι αν πας στο νεκροταφείο, τι νόημα έχει; Υπάρχει η ψυχή που μένει, αυτό έχει σημασία. Όλα τα άλλα, ας πέσουν στη θάλασσα!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Τζέσυ Παπουτσή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top