Ελληνίδα ηθοποιός: «απάτησα τον σύντροφό μου γιατί με θεωρούσε δεδομένη»!

Τι αποκάλυψε η ίδια για την απιστία της

Ελληνίδα ηθοποιός: «απάτησα τον σύντροφό μου γιατί με θεωρούσε δεδομένη»!

​Το ότι υπήρξε άπιστη, επειδή ο σύντροφός της την θεωρούσε δεδομένη, εξομολογήθηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία, μάλιστα, αποκάλυψε και στον καλό της ότι τον απάτησε!

«Γενικά δεν συνηθίζω να είμαι άπιστη. Είχα μία σχέση που είχε κρατήσει ένα χρόνο. Ήμουν πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν έπαιρνα τις πάσες που ήθελα», είπε, στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», η Μαρία Δρακοπούλου, που γνωρίσαμε από τα σίριαλ «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή».

Όπως εξήγησε, μετά από έξι μήνες σχέσης, ο σύντροφός της της άφηνε κενά και δεν της έδειχνε την τρυφερότητα που θα ήθελε, καθώς την θεωρούσε δεδομένη. «Ένιωθα σαν την βαλίτσα που την πάρκαρε όπου ήθελε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Μια μέρα του είπα “δεν πάω κομπάρσος στη δουλειά μου, δεν θα είμαι κομπάρσος στη δική σου ζωή”. Δεν με άκουσε και άρχισα να προκαλώ την τύχη μου. Κάποια στιγμή, όταν είδα έναν που μου άρεσε αρκετά, άρχισα να βγαίνω συστηματικά μαζί του, για να δω που πάει το έργο. Παράλληλα, είχα επικοινωνία και με τον άλλον», συνέχισε η Μαίρη, συμπληρώνοντας ότι έπαιξε σε διπλό ταμπλό και για να τον τιμωρήσει, αλλά και για να ξεκαθαρίσει μέσα της πόσο δυνατά ήταν τα συναισθήματά της.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι η διπλή ερωτική ζωή την κούρασε και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το θέμα, αποκαλύπτοντας την απιστία της. «Το συζήτησα! Ήταν μεγάλο ρίσκο! Του είπα ότι η κατάσταση στη σχέση μας με είχε οδηγήσει σε αδιέξοδο και θέλησα να δραπετεύσω. “Αν αυτό το πράγμα με οδηγούσε σε κάτι καλύτερο θα σε άφηνα. Αλλά θέλω ακόμα να το παλέψω μαζί σου”, του εξήγησα… Αυτός, παραδόξως, φάνηκε να καταλαβαίνει! Δεν ξέρω αν είχε απιστήσει κι εκείνος, δεν το έψαξα. Στο παλικάρι το καινούργιο είχα πει ότι έχω σχέση που δεν πάει καλά», ανέφερε.

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της ηθοποιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top