Νέες φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι Ρουβά-Ζυγούλη στη Θεσσαλονίκη

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Νέες φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι Ρουβά-Ζυγούλη στη Θεσσαλονίκη

​Νέες φωτογραφίες από το ρομαντικό τριήμερο που πέρασαν στη Θεσσαλονίκη, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ». Μετά τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, οι δυο τους απαθανατίστηκαν και την ώρα που έκαναν τον περίπατό τους πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ο Σάκης και η Κάτια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έδειχναν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι και δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, το ζευγάρι ήπιε το καφεδάκι του στην Λεωφόρο Νίκης, ενώ μετά απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο κοντά στη θάλασσα.

Ρουβάς (480x640).jpg
Ο λόγος που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη, ήταν κυρίως επαγγελματικός μιας και ο Σάκης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με τους Onirama και η γυναίκα της ζωής του, δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό του.

ρουβάς 2 (382x331).jpg

Μάλιστα ο ίδιος, όπως σας ενημερώσαμε, στην πρεμιέρα του, της αφιέρωσε και το νέο του τραγούδι «Δύο Θεοί» λέγοντας στο κοινό: «Αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, το αφιερώνω στο μωρό μου».

Όσο για το αν θα παντρευτούν τελικά, να σας θυμίσουμε πως ο κορυφαίος Έλληνας Star σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ένθετο της Realnews, Realife, είχε πει: «Όταν γίνει ο γάμος που είναι στα άμεσα σχέδιά μας, δεν θα κρύψουμε τη χαρά μας από τον κόσμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top