Ξεσπά 18χρονο μοντέλο: «τα είχα όλα στις φωτογραφίες - στη ζωή μου τίποτα»

Τι ��ποκαλύπτει για τα social media και το παρασκήνιο των selfies

​«Πόλεμο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έδωσαν ώθηση στην καριέρα της, κήρυξε 18χρονο μοντέλο και αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από τις seflies με τα εκατοντάδες likes και σχόλια!

Η Εσσένα Ο’ Νιλ αποφάσισε να δείξει σε όλους όσα κρύβουν οι ονειρικές πόζες της στο Facebook, το Twitter και το Instagram, το πόσες λήψεις χρειάστηκαν μέχρι να πετύχει την τέλεια φώτο, αλλά και τα ποσά που, σε κάποιες περιπτώσεις, εισέπραξε για να ποζάρει με συγκεκριμένα ρούχα ή αξεσουάρ.

μοντελο1.jpg

«Not Real Life», δηλαδή «Όχι Πραγματική Ζωή», είναι το hashtag που συνοδεύει τις αναρτήσεις της 18χρονης από την Αυστραλία, η οποία είχε περίπου μισό εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους. Μάλιστα, στη λεζάντα κάθε φωτογραφίας αποκαλύπτει το... παρασκήνιό της, όπως την εξαντλητική δίαιτα που έκανε, τα τρικ και τα φίλτρα για να φαίνεται ελκυστική, τις ψεύτικες λήψεις, αλλά και τις προσπάθειες που χρειάστηκαν μέχρι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην πόζα.

μοντελο2.jpg

Εκτός από την αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από κάθε φωτογραφία, η Εσσένα «ανέβασε» στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο με την εξομολόγησή της: «τα είχα όλα στις φωτογραφίες, στη ζωή μου δεν είχα τίποτα. Ήμουν δυστυχισμένη! Τα social media είναι ένα ψέμα, μία καλά ενορχηστρωμένη κρίση εγωισμού. Με εξάντλησαν! Όποιος έχει εθιστεί σε αυτά, όπως είχα εθιστεί εγώ, δεν είναι καλά στα μυαλά του!».

μοντελο4.jpg

«Είχα κολλήσει και ήμουν θυμωμένη. Δεν απολάμβανα να εκφράζομαι μέσω της γραφής ή της υποκριτικής, όπως έκανα όταν ήμουν παιδί, τα είχα χάσει όλα. Ήθελα να κάνω αυτό που αγαπώ, χωρίς να περιμένω έγκριση από κανέναν, χωρίς να με κρίνει κάποιος, χωρίς να χρησιμοποιώ φίλτρα. Δεν θέλω πια να με ακολουθούν!», επισημαίνει η 18χρονη, η οποία, πλέον, έχει κλείσει όλους τους διαδικτυακούς λογαριασμούς, οι οποίοι την έκαναν να είναι -ή, έστω, να φαίνεται- ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της Αυστραλίας!

μοντελο3.jpg

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της 18χρονης για τα social media

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top