ΔΕΙΤΕ ποιός ηθοποιός «έχτισε» κορμί… τρώγοντας κάθε δύο ώρες!

Το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολούθησε

ΔΕΙΤΕ ποιός ηθοποιός «έχτισε» κορμί… τρώγοντας κάθε δύο ώρες!

Με γυμναστική και… φαγητό κάθε δύο ώρες, «έχτισε» αξιοθαύμαστο κορμί, μέσα σε μόλις δυόμιση μήνες, ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς του Hollywood!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Alpha Man», ο άνθρωπος που ανέλαβε να «μεταμορφώσει» τον Τσάνινγκ Τέιτουμ για τον ρόλο του στρίπερ στην ταινία «Magic Mike», αποκάλυψε όλα τα μυστικά. Όπως είπε ο Άριν Μπαμπάιαν, είχαν στη διάθεσή τους 10 εβδομάδες, μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας, ώστε, με γυμναστική και πειθαρχημένη διατροφή, ο 35χρονος σταρ να αποκτήσει τα μπράτσα και τους κοιλιακούς που κλέβουν τις εντυπώσεις.

76 (522x720).jpg
(O ηθοποιός σε σκηνή από την ταινία)

Το πρόγραμμα γυμναστικής του Τσάνινγκ είχε κάθε πρωί περίπου 25 μίλια ποδήλατο και, μετά από ένα μικρό διάλλειμα, για ντους και φαγητό, 100 γύρους κολύμπι, που συνοδεύονταν από 25 ροκανίσ��ατα και 25 πους απς. Τα απογεύματα, ο ηθοποιός έκανε βάρη, γυμνάζοντας κάθε φορά και διαφορετικό σημείο του σώματός του (στέρνο, πλάτη ή πόδια) και πολλούς κοιλιακούς, ενώ, λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων, έκανε τρέξιμο για να διατηρήσει χαμηλά τα επίπεδα λίπους στο σώμα του.

spl882029_004 (642x1024).jpg
(Φωτογραφία από τα γυρίσματα)

Εκτός από σκληρή γυμναστική, όμως, το πρόγραμμα του 35χρονου σταρ είχε και τα… καλά του, αφού έτρωγε κάθε δύο ώρες! Το πρωινό είχε αυγά, το μεσημεριανό κοτόπουλο ή γαλοπούλα και το βραδινό κοτόπουλο ή μπριζόλα με σαλάτα. Για σνακ έτρωγε καρύδια, ενώ συνόδευε κάθε γεύμα με ένα smoothie από κατσαρό λάχανο, σπανάκι, σέλινο, μαρούλι και λίγα φρούτα!

spl860295_002 (622x1024).jpg
(Φωτογραφία από τα γυρίσματα)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top