Σέξι Ελένη: Νέα νυχτερινή έξοδος Φουρέιρα-Λυκούδη!Φωτορεπορτάζ

Δείτε τι φόρεσε η τραγουδίστρια για να βγει ραντεβού με τον σύντροφο της!

Σέξι Ελένη: Νέα νυχτερινή έξοδος Φουρέιρα-Λυκούδη!Φωτορεπορτάζ

Πιο full in love… δεν γίνεται είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης, οι οποίοι κάνουν την μια δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη.

8602_ELENI_FOYREIRA_SPIRAGELOS_LIKOYDIS_19102015.jpg
Έχοντας πλέον συμπληρώσει ένα χρόνο σχέσης, η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής αδιαφορούν για τα φλας των παπαράτσι, και απολαμβάνουν ανενόχλητοι τον έρωτα τους.

8604_ELENI_FOYREIRA_SPIRAGELOS_LIKOYDIS_19102015.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά την διάρκεια νυχτερινής εξόδου του στο «Hama», με την τραγουδίστρια να κλέβει την παράσταση, αφού για την έξοδο με τον σύντρ��φο της, επέλεξε να φορέσει μια εφαρμοστή στραφταλιζέ φούστα σε ίσια γραμμή, με ασορτί τοπ από πάνω, συνδυάζοντας το όλο σύνολο με nude γόβες.

8605_ELENI_FOYREIRA_SPIRAGELOS_LIKOYDIS_19102015.jpg
Να σημειώσουμε τέλος, πως η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξη της για τον Σπυράγγελο Λυκούδη, είπε πως:

«Κοίταξε ο χρόνος έχει δώδεκα μήνες τώρα αν δύο μήνες έχεις όλη μέρα πρόβα, έχεις τους άλλους υπόλοιπους δέκα μήνες, να βλέπεις τον άνθρωπό σου. Υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Υπάρχει στήριξη 100%. Eννοείται αυτό» αποκάλυψε η Ελένη, και πρόσθεσε:

8611_ELENI_FOYREIRA_SPIRAGELOS_LIKOYDIS_19102015.jpg
«Γενικά είμαι καλά, πολύ χαρούμενη, πολύ κουρασμένη, γιατί κάνω την μία πρόβα πίσω από την άλλη, κοιμάμαι λίγες ώρες κάθε μέρα, αλλά είναι τόσο δημιουργικό αυτό που κάνω αυτή την περίοδο στη ζωή μου, που είναι πολύ ωραίο».
8612_ELENI_FOYREIRA_SPIRAGELOS_LIKOYDIS_19102015.jpg
9907_ELENI_FOYREIRA_SPIRAGELOS_LIKOYDIS_19102015.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top