Γιώργος Σαμπάνης: «Με την Άννα μένουμε μαζί από την αρχή της σχέσης μας»

Τι είπε για το ενδεχόμενο ενός γάμου και ενός παιδιού

Γιώργος Σαμπάνης: «Με την Άννα μένουμε μαζί από την αρχή της σχέσης μας»

​Το ότι είναι τρελά ερωτευμένος με την σύντροφό του, Άννα Πρέλεβιτσς με την οποία και είναι μαζί δυόμιση χρόνια, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Η αγάπη είναι τα άκρα, τα απέραντα άκρα και όποιος μπορεί να αγαπήσει μπορεί να φτάσει στα άκρα. Ναι τώρα είμαι στα άκρα. Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι ο ιδανικός σύντροφος. Προσπαθώ όμως πολύ» είπε και πρόσθεσε: «Με την Άννα δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Μέναμε μαζί από την αρχή».

Όσο για το αν ��κέφτεται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του;

«Αυτά θα τα ρωτήσεις στην Αννούλα, εγώ δεν έχω θέματα με αυτά. Ό, τι πει η Αννούλα» δήλωσε ο τραγουδιστής και επισήμανε: «γιατί να μην θέλω να γίνω μπαμπάς δεν είμαι και μικρός».

Τι είναι όμως αυτό που του αρέσει στην σύντροφό του;

«Μα δεν τη βλέπεις πως είναι; Είναι πολύ σημαντική η εξωτερική εμφάνιση στα πρώτα δύο ραντεβού, αν όμως υπάρξει και τρίτο αυτό σημαίνει πως δεν κοιτάς μόνο την εξωτερική εμφάνιση» τόνισε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Παράλληλα εξομολογήθηκε και τι είναι αυτό που θα τον απωθούσε σε μία γυναίκα και δεν θα σύναπτε ποτέ δεσμό μαζί της!

«Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με κάποια που δεν έχει ακούσει τη μουσική μου, η Άννα αγαπάει την μουσική μου και αυτό είναι πολύ βασικό για μένα» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top