Καλομοίρα: ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ με την οικογένειά της μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της Δημήτρη

«Απέδειξε ότι είναι μαχητής»

Καλομοίρα: ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ με την οικογένειά της μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της Δημήτρη

Ακόμα πιο κοντά έχει έρθει η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη μετά την περιπέτεια υγείας του γιου τους, Δημήτρη.

Το ζευγάρι άφησε για λίγο την Ουάσιγκτον και ταξίδεψε με τα δίδυμα παιδιά του μέχρι τη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν το Halloween, που κορυφώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο φωτογραφικός φακός του «Hello» τους απαθανάτισε σε θεματικό πάρκο της Νέας Υόρκης. Ο Νίκος και ο Δημήτρης ξετρελάθηκαν με το καθιερωμένο κυνήγι της κολοκύθας μέσα σε βουνά από σανό, ενώ τήρησαν τα έθιμα του Halloween, αγοράζοντας γλυκά, μέλι και μήλα.

kalomoira1.jpg
«Χρειάζεται να περάσεις δύσκολες στιγμές για να συνειδητοποιήσεις πόσο αγαπάς τον άνθρωπό σου και πόσο τον έχεις ανάγκη» ανέφερε στο περιοδικό η Καλομοίρα και πρόσθεσε: «Η ζωή μας είναι πλέον διαφορετική αλλά είμαι αισιόδοξη. Ο Δημήτρης απέδειξε ότι είναι μαχητής και αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα για εμάς αλλά και για τον αδελφό του».

111015171028_8809.jpg
Ο μικρούλης Δημήτρης, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, νοσηλεύτηκε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώσθηκε με την μυασθένεια Gravis, μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση για την μικρή του ηλικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλομοίρα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η εξομολόγηση για την σοβαρή ασθένεια του γιου της

ΑΥΤΗ είναι η ασθένεια που αντιμετώπισε ο γιος της Καλομοίρας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top