ΔΕΙΤΕ την κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα!

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για την σχέση τους και τα όρια που έχει βάλει

ΔΕΙΤΕ την κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα!

Τα καλά γονίδια της μητέρας της φαίνεται πως έχει πάρει η 14χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα, η οποία ποζάρει μαζί με την ηθοποιό και κλέβει τις εντυπώσεις!

«Τα παιδιά μας είναι αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά κουβαλούν το DNA των γονιών τους. Η Φαίδρα είναι ένα παιδί της ηλικίας της που έχει μεγαλώσει με το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από την άλλη βλέπω ότι έχει τον τσαμπουκά και το δυναμισμό που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Η Φαίδρα θέλει να σπάσει τα δεσμά, όπως κι εγώ όταν έφυγα από τα Γιάννενα… Έκανα την επανάστασή μου στα 17 - 18. Εκείνη ήδη από τα 13 της έχει αρχίσει να με αμφισβητεί. Υπήρχαν φορές που της έλεγα “η μαμά σου ήταν ωραία” και μου απαντούσε ”μα πώς σε έβρισκαν ωραία; Σιγά τα αυγά!”», λέει, στο περιοδικό «ΟΚ!», η Βάνα.

vana13.jpg

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, παλιότερα η Φαίδρα έκρυβε ότι είναι κόρη της: «όταν τη ρωτάνε “είσαι η κόρη της Βάνας; ” αισθάνομαι ότι πνίγεται. Όταν ήταν μικρή, έκρυβε ότι είναι κόρη μου. Όταν τη ρωτούσαν: “Ποιο είναι το όνομα της μητέρας σου;”, απαντούσε: “Μαρίνα τάδε”. Δεν ήθελε να είναι το παιδί μιας διάσημης».

«Η Φαίδρα είναι αρχηγός όπως ήμουν εγώ στην ηλικία της. Μόνο η Φαίδρα μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει! Δεν έχω κάτσει ποτέ σούζα σε άνθρωπο. Μόνο στη Φαίδρα», συνεχίζει η ηθοποιός, η οποία, όμως, έχει βάλει και τα όριά της: «θέλω να αγαπάει τους φίλους της ανεξάρτητα αν φοράνε Gucci ή Prada. Θέλω να εκτιμά τις ψυχές και τις προσωπικότητες των ανθρώπων και προσπαθώ να της μάθω πως ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Δεν θα της επιτρέψω να φορέσει σκουλαρίκι στη μύτη από τα 14, ούτε να βάφεται! Και για το ντύσιμο της έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου. Ήθελε να βγει έξω ��ε κοντά σορτσάκια κι εγώ τα τράβαγα».

vana14.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top