ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Χάρης Βαρθακούρης «Βάλαμε τα κλάματα όταν είδαμε ότι το σπίτι μας κάηκε»

«Ήταν σαν να χιόνισε μαύρο χιόνι» εξομολογήθηκε

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Χάρης Βαρθακούρης «Βάλαμε τα κλάματα όταν είδαμε ότι το σπίτι μας κάηκε»

​Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από λίγους μήνες, όπως σας έχουμε ενημερώσει, όταν το σπίτι του στα Βόρεια Προάστεια κάηκε ολοσχερώς, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Ήταν ηλεκτρολογικό πρόβλημα γι��τί λείπαμε και δεν είχαμε ξεχάσει κάτι ανοιχτό. Εγώ είμαι άνθρωπος που όταν φεύγω διακοπές κατεβάζω γενικούς και τα λοιπά. Εκείνη ήταν η μόνη φορά που δεν κατέβασα γιατί λέω στην γυναίκα μου “έχουμε τόσα πράγματα στο ψυγείο, άστο όταν γυρίσουμε να τα βρούμε. Η πυρκαγιά θεωρητικά ήταν μακριά από το υπνοδωμάτιο αλλά επειδή ήταν εφτά η ώρα το πρωί θα κοιμόμασταν, και θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει στον ύπνο μας εισπνέοντας τις αναθυμιάσεις» εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «Βρήκαμε όλο το σπίτι μαύρο, ακόμα και τα σημεία που δεν κάηκαν, γιατί τα πρόλαβε η πυροσβεστική, ήταν μαύρα. Λες και είχαμε βάψει όλο το σπίτι μαύρο ή να χιόνισε μαύρο χιόνι».

Ποια ήταν όμως η αντίδραση εκείνου και της συζύγου του, Αντελίνας όταν αντίκρυσαν αυτή την εικόνα;

«Βάλαμε τα κλάματα όταν το είδαμε. Είναι ένα θέαμα σοκαριστικό να βλέπεις τις φωτογραφίες σου, τα παιχνίδια των παιδιών σου, τα ρούχα σου όλα σου τα πράγματα. Τα μόνα που σώθηκαν ήταν αυτά που είχαμε πάρει μαζί μας στις διακοπές. Μηδενίσαμε το κοντέρ πλήρως, δηλαδή από καινούργια σεντόνια, πετσέτες, ρούχα, μαχαιροπίρουνα πιάτα, χτένες, τα πάντα» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top