ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ευρυδίκη απαντά αν είναι ζευγάρι με τον μουσικό της!

Πώς σχολίασε τις φήμες για τα προσωπικά της

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Ευρυδίκη απαντά αν είναι ζευγάρι με τον μουσικό της!

Με το… τετριμμένο «είμαι πάρα πολύ καλά» και ένα τεράστιο χαμόγελο απάντησε η Ευρυδίκη σε ερώτηση για την φημολογούμενη σχέση της με τον μουσικό της, ο οποίος, μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, φήμες θέλουν την τραγουδίστρια, μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Κοργιαλά, να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στα προσωπικά της, με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη. Μάλιστα, η ίδια «ανεβάζει» στα social media κοινές φωτογραφίες τους, φουντώνοντας περισσότερο τα σενάρια για έρωτα.

o-neos-suntrofos-.jpg
(Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας)

«Δεν θα σας απαντήσω αν ισχύει! Τα προσωπικά είναι προσωπικά, αλλά θα πω με χαμόγελο ότι είμαι πάρα πολύ καλά», είπε η τραγουδίστρια, αντίδραση που κατά πολλούς θεωρείται επιβεβαίωση των φημών για την νέα της σχέση.

201015203915_5230.jpg
(Κοινές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια στα social media)

Σε ερώτηση για τον χωρισμό της από την Δημήτρη Κοργιαλά, η Ευρυδίκη ανέφερε: «σελίδες γυρνάμε κάθε μέρα στη ζωή μας! Όταν παίρνεις μια σημαντική απόφαση, όπως ένας χωρισμός, χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο για να δούμε τα πράγματα με μια άλλη ματιά, να ψάξουμε καλύτερα τον εαυτό μας, ούτως ώστε να προχωρήσουμε πατώντας καλύτερα στα πόδια μας».

«Είμαι ευτυχισμένη!», κατέληξε η τραγουδίστρια, με ένα πλατύ χαμόγελο να «ζωγραφίζεται» στο πρόσωπό της…

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ευρυδίκη για τα προσωπικά της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top