Έλληνας τραγουδιστής μας συστήνει τα παιδιά του που τον γλίτωσαν από το διαζύγιο

Τι αποκαλύπτουν ο ίδιος και η σύζυγός του

Έλληνας τραγουδιστής μας συστήνει τα παιδιά του που τον γλίτωσαν από το διαζύγιο

​Τα τρία παιδιά που απέκτησαν μετά από τέσσερις αποτυχημένες εξωσωματικές, οι οποίες τους έφεραν κοντά στο διαζύγιο, μας συστήνουν Έλληνας τραγουδιστής και η σύζυγός του!

«Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε πως, παρότι δεν παίρναμε προφυλάξεις, δεν έμενα έγκυος. Τότε ξεκινήσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι. Από το 2008 μπήκαμε σε μια διαδικασία εξετάσεων, προκειμένου να δούμε τι δεν πάει καλά. Τελικά, όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα και στους δυο μας, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση», λέει, στο περιοδικό «People», το πρώην μοντέλο Στέλλα Φιλίππου σε κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Νεκτάριο Σφυράκη.

nektarios-sfirakis-filippou-people-124-5 (1).jpg

Το ζευγάρι -που είναι μαζί 17 χρόνια, εκ των οποίων τα 13 παντρεμένο- έκανε προσπάθειες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, όπου εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν ο τραγουδιστής. Μάλιστα, μετά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρα να γίνουν γονείς στην Κύπρο, γυρνώντας στην Ελλάδα, το 2010, η Στέλλα ήταν απογοητευμένη: «δεν ήξερα πια αν ήθελα να μείνω σε αυτόν το γάμο. Υπήρξε μια κρίση, διότι οι απανωτές απογοητεύσεις μάς επηρέασαν αρνητικά», παραδέχεται η Στέλλα.

«Προσωπικά, όταν βάζω ένα στόχο, θέλω να τον πετυχαίνω. Στη δεδομένη στιγμή, ο κοινός μας στόχος ήταν η απόκτηση ενός παιδιού και το παλέψαμε μαζί», αναφέρει από την πλευρά του ο Νεκτάριος, που στο παρελθόν, όπως έχει γράψει το star.gr, έχει αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν τα τρία τους παιδιά, τα οποία, μάλιστα, είναι… τρίδυμα, με τρία χρόνια διαφορά! «Αρχικά, επιλέξαμε να μεταφέρουμε ένα μόνο έμβρυο και τα υπόλοιπα να τα βάλουμε στην κατάψυξη, όπου μπορούν να διατηρηθούν μέχρι πέντε - έξι χρόνια», εξηγεί, στην ίδια συνέντευξη, ο τραγουδιστής για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσαν την οικογένειά τους.

nektariosfilippou-people-124-2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top