Δεν σας πάει το μυαλό: Ποιανής πασίγνωστης τραγουδίστριας είναι κόρη η κοπέλα της φωτογραφίας;

Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα και πολύ σέξι!-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν σας πάει το μυαλό: Ποιανής πασίγνωστης τραγουδίστριας είναι κόρη η κοπέλα της φωτογραφίας;

​Κατά μάνα… κατά κύρη δεν λέει η σοφή λαϊκή παροιμία; Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας, καθώς η 18χρονη κόρη της είναι… «φτυστή» με εκείνη, ενώ έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της στο τραγούδι.

0280_KONSTANTINA_12102015.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η Χριστίνα Δουκάκη (καρπός του έρωτα της Κωνσταντίνας με τον Βασίλη Δουκάκη) έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, σπουδάζει Ναυτιλιακά, ενώ ασχολείται παράλληλα με το τραγούδι και το χώρο της μουσικής.

2847_XRISTINA_DOYKAKI_22102015.jpg
Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» στην έναρξη του Club 22 (��που εμφανίζεται με τον Πάνο Κιάμο και την Αγγελική Ηλιάδη), να φορά ένα μίνι ριγέ φόρεμα, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη και γυμνασμένη της σιλουέτα.

2882_XRISTINA_DOYKAKI_22102015.jpg
2905_XRISTINA_DOYKAKI_22102015.jpg
Μιλώντας πάντως για την κόρη της σε παλαιότερη συνέντευξη της στο "ΟΚ", η Κωνσταντίνα είχε πει:

«Ζητάω τη γνώμη της για τα πάντα. Έχει βέβαια μουσικές γνώσεις, αφού παίζει πιάνο, αλλά θέλω να είμαι και μέσα στον παλμό της νεολαίας. Διδάσκομαι πολλά πράγματα από τη γενιά της γιατί είναι πιο προχωρημένη. Προσπαθώ να συμβαδίσω με αυτήν».

Όσο για το αν της αρέσει που η κόρη της ακολουθεί τα χνάρια της;

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα ήθελα να τελειώσει και τις σπουδές της. Σπουδάζει Ναυτιλιακά αλλά αν θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι τής λέω να το κάνει ερασιτεχνικά, γιατί αυτή η δουλειά πλέον δεν έχει τα χρήματα που είχε κάποτε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top