Μπελούτσι: «το διαζύγιο με απελευθέρωσε» - δείτε την σέξι εμφάνισή της!

Τι λέει η 51χρονη σταρ για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα

Μπελούτσι: «το διαζύγιο με απελευθέρωσε» - δείτε την σέξι εμφάνισή της!

Το ότι το διαζύγιο την έκανε να νιώθει πιο ζωντανή και την απελευθέρωσε εξομολογείται η Μόνικα Μπελούτσι, ενώ αναστάτωσε το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Ρώμης με την σέξι εμφάνισή της!

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό από τον Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, υπήρξε παντρεμένη επί 14 χρόνια, η 51χρονη σταρ παραδέχεται ότι τα δεδομένα στη ζωή της έχουν αλλάξει.

spl1156201_001 (683x1024).jpg

«Είναι κάτι που δεν είχα ζήσει ξανά. Νιώθω πολύ ζωντανή πια! Μια εργένισσα είναι μια ελεύθερη γυναίκα και μια εργένισσα δεν σημαίνει ότι είναι μια γυναίκα μόνη. Σημαίνει ότι είναι ελεύθερη να έχει σχέση ή όχι. Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρον. Θυμηθείτε ότι δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που οι γυναίκες ζούσαν μόνο με τους όρους των σχέσεων που έχουν με τους άντρες τους», λέει, στην «Telegraph», η Μπελούτσι.

spl1154735_001 (682x1024).jpg

Όσο για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα;
«Ο έρωτας δεν έχει ηλικία! Όπως οι μεγαλύτεροι άντρες έλκονται από νεότερες γυναίκες, έτσι ακριβώς γίνεται και αντίθετα», απαντά η ηθοποιός, η οποία έκανε τα φλας στο Φεστιβάλ της Ρώμης να πάρουν «φωτιά», φορώντας μία μαύρη, δαντελένια δημιουργία Dolce & Gabbana, που διέγραφε την εντυπωσιακή σιλουέτα της!

spl1156201_013 (683x1024).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top