Αποκαλυπτήρια για Ελληνίδα celebrity: Φάνηκε το στήθος της μέσα από το δαντελένιο φόρεμα της

Έκανε εμφάνιση-υπερπαραγωγή σε παρουσίαση βιβλίου-Φωτορεπορτάζ

Αποκαλυπτήρια για Ελληνίδα celebrity: Φάνηκε το στήθος της μέσα από το δαντελένιο φόρεμα της

​Στα καλύτερα της είναι η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Κοροξενίδη.

Η celebrity έδωσε το «παρών» ντυμένη… υπερπαραγωγή, σε παρουσίαση βιβλίου στο Polis Art, και όπως θα παρατηρήσετε στο φωτορεπορτάζ, δεν γλύτωσε τα «αποκαλυπτήρια».

0006_MARILENA_PANAGIOTOPOYLOY_LEFTERIS_PANTAZIS_MIXAELA_ANTONIOY_20102015.jpg
Βλέπετε το μαύρο φόρεμα της είχε δαντέλα στα πλάγια, ενώ από μέσα δεν φορούσε σουτιέν, με αποτέλεσμα να το πάθει το nip slip.

μ1.jpg
Το όλο σύνολο συνδύασε με ψηλοτάκουνα gladiator sandals.

0001_MARILENA_PANAGIOTOPOYLOY_LEFTERIS_PANTAZIS_MIXAELA_ANTONIOY_20102015.jpg

Μιλώντας on camera πάντως για τον χωρισμό της, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως:

«Τον πέρασα και τον περνάω. Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω ένα πολύ ευτυχισμένο διαζύγιο. Δεν χωρίζουν οι καρδιές! Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε, αλλά αν κάπου χρειάζεται να ρίξουμε το φταίξιμο, παίρνω όλη την ευθύνη. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε σχέση ζωής. Είναι εξαιρετικός πατέρας. Αντικειμενικά από τους ωραιότερους άνδρες της Ελλάδας όχι επειδή υπήρξε άνδρας μου».

0094_MARILENA_PANAGIOTOPOYLOY_20102015.jpg

Παράλληλα αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα δεν είναι μόνη:

«Δεν είμαι μόνη. Είμαι καταδικασμένη να μην είμαι μόνη σε αυτή τη ζωή», ενώ αποκάλυψε πως «είχα πολλές ευκαιρίες να απατήσω τον Κωνσταντίνο, αλλά δεν το έκανα γιατί είμαι Κριός και δεν μπορώ να κρυφτώ».

Όσο για το αν την έχει απατήσει εκείνος;

«Όταν τον ρώτησα μου απάντησε “εννοείται πως δεν σε έχω απατήσει, αλλά και να σε είχα απατήσει θα ήμουν τόσο ηλίθιος να στο πω;”»

Τέλος, ομολόγησε πως «τον τελευταίο χρόνο ήμουν δυστυχισμ��νη στο γάμο μου επειδή κατάλαβα ότι το παραμύθι δεν θα έχει happy end».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top