Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλά για τον χωρισμό της μετά από 22 χρόνια γάμου!

Στο κενό οι προσπάθειες για μια νέα αρχή

Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλά για τον χωρισμό της μετά από 22 χρόνια γάμου!

​Τους λόγους για τους οποίους χώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία, μάλιστα, στις αρχές του χρόνου έφυγε για την Αυστραλία, σε μια προσπάθεια να αποφύγει το διαζύγιο.

«Δεν ξέρω αν το παλέψαμε και οι δύο, δεν ξέρω αν το παλέψαμε αρκετά. Κι αυτό έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός, τον χαρακτήρα, τα προσωπικά βιώματα», είπε, στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», η Νάσια Κονιτοπούλου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια -κόρη του Γιώργου Κονιτόπουλου, που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στο νησιώτικο τραγούδι- και ο Μιχάλης Γιαμπεράκης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ενώ, τον Γενάρη που μας πέρασε, βρέθηκαν στην Αυστραλία, μετά από πρόσκληση φίλων, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια νέα αρχή.

«Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στον χαρακτήρα του και αυτό είναι τ�� κακό», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ παραδέχθηκε πως εστίασε, όπως πολλοί άνθρωποι, στα αρνητικά στοιχεία, παραγκωνίζοντας τα θετικά και συμφώνησε πως ο άντρας πρέπει να κρατάει «ζωντανό» τον έρωτα!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νάσια Κονιτοπούλου για τον χωρισμό της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top