Έλληνας ηθοποιός: «έχω σκοτώσει αρκετά παιδιά. Έμεναν έγκυες και δεν ήθελα»

Η σοκαριστική αποκάλυψη για το παρελθόν του

Έλληνας ηθοποιός: «έχω σκοτώσει αρκετά παιδιά. Έμεναν έγκυες και δεν ήθελα»

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή κάνει γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που παραδέχεται ότι έχει σκοτώσει αρκετά παιδιά, καθώς οι σύντροφοί του έμεναν έγκυες αλλά εκείνος δεν ήθελε να γίνει πατέρας!

«Ένα παιδί μου λείπει τώρα, στα νιάτα μου όχι. Έχω σκοτώσει αρκετά δυστυχώς… Έμεναν έγκυες τα κορίτσια μου και δεν ήθελα. Είμαι αρκετά υπεύθυνος στη ζωή μου και δεν έχω παράπονα ότι ίσως φέρθηκα άσχημα», λέει, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Δημήτρης Καλλιβωκάς.

hjk.jpg9547_DIMITRIS_KALIVOKAS_21102014 (790x1024).jpg

Και ο ηθοποιός, που έχουμε δει σε επιτυχημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και σε σειρές όπως οι «Ντόλτσε Βίτα» και «Το Ρετιρέ», συνεχίζει: «τα πρώτα χρόνια, που θα έπρεπε να φροντίζω να μεγαλώνω ένα παιδί, τα λεφτά ίσα ίσα έφταναν - δεν έφταναν. Βρήκα μια Γερμανίδα, η οποία είχε ήδη δύο παιδιά και, όταν τα έφτιαξα μαζί της, της είπα ότι θέλω ένα παιδάκι, αλλά μου είπε ότι έχει δύο και δεν θέλει εκείνη. Αν ήθελα, θα το έκανε για μένα, υπό τον όρο να το φροντίζουμε μισές μέρες εγώ, μισές εκείνη. Κι έτσι δεν έκανα. Τώρα είναι μεγάλα τα παιδιά της, 50αρηδες. Τώρα μου λείπει ένα παιδί».

Στην ίδια συνέντευξη, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς σοκάρει και με ��ία επιθυμία του, αφού δηλώνει πως, όταν πεθάνει, θέλει να τον πετάξουν σε ένα χωράφι και να τον φάνε τα όρνια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top