Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»

Στο ξεκίνημα της καριέρας της

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Nine», η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξη που έδωσε στο «Οk!» μίλησε μεταξύ άλλων για τον 3χρονο γιο της Μάξιμο αλλά και τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Ναι, στο ξεκίνημα της καριέρας μου, και αισθάνθηκα φρικτά. Ήταν τόσο δυσάρεστη εμπειρία που την έχω σχεδόν διαγράψει από τη μνήμη μου. Υπάρχει ένα σύννεφο γύρω από αυτή. Δεν είναι ότι μου είπε μία συγκεκριμένη φράση, αλλά ασκούσε πάνω μου ψυχολογική πίεση, κάτι που θεωρώ χειρότερο ειδικά όταν είσαι 18-19 χρόνων, όπως εγώ τότε. Δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς πού το πάει και τι θέλει από εσένα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Όταν αποκωδικοποίησα τη συμπεριφορά του και κατάλαβα τις προθέσεις του, έφυγα τρέχοντας.»

9337_KATERINA_PAPOYTSAKI_28092015.jpg
Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι δεν θα συνεχιστεί φέτος η σειρά "Εθνική Ελλάδος" στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Αυτή τη σεζόν δεν θα είναι στον αέρα, αλλά είμαστε σε μια θετική κατεύθυνση για να ξαναβρεθ��ύμε του χρόνου. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια όλα είναι ρευστά στην τηλεόραση και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο δεύτερος κύκλος προορίζεται για τη σεζόν 2016-2017.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top