Η εγκυμονούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει αν έχει παντρευτεί κρυφά!

Οι νέες δηλώσεις για το μωρό που περιμένει

Η εγκυμονούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει αν έχει παντρευτεί κρυφά!

​Το αν έχει παντρευτεί κρυφά, ή σκοπεύει να το κάνει, εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λίγους μήνες πριν γίνει πρώτη φορά μαμά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός θα φέρει την Άνοιξη στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Φώτη Μπερνάντο.

«Με έναν αντισυμβαστικό τρόπο, ναι, έχω παντρευτεί», ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή «Join Us» και συνέχισε: «στη δική μου περίπτωση δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Επειδή είμαστε και οι δύο πολύ ροκ, τα έχουμε αλλιώς τα πράγματα στο μυαλό μας. Με έναν αντισυμβατικό τρόπο, ναι, είμαι παντρεμένη εδώ και πολύ καιρό. Δεν νομίζω ότι ένα χαρτί κάνει την διαφορά, στην ψυχή μου είμαι παντρεμένη και δεν νομί��ω ότι πρέπει να υπογράψω ένα χαρτί που θα επικυρώνει αυτό το οποίο ζω».

Ωστόσο, η Πηνελόπη παραδέχθηκε ότι θα υπογράψει τα χαρτιά με τον καλό της πριν γεννήσει, καθώς θα πρέπει να αναγνωριστεί το παιδί! «Πριν το μαιευτήριο, θα περάσουμε μια βόλτα και από εκεί», είπε χαρακτηριστικά!

«Δεν είχα άλλη ανάγκη εκτός από αυτή (σ.σ. να αποκτήσει παιδί), πέρα από τον έρωτα. Αλλά το ένα είναι η φυσική κατάληξη του άλλου», συνέχισε η Πηνελόπη, τονίζοντας ότι η χαρά της μητρότητας δεν περιγράφεται.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top