Πιο hot από ποτέ νεαρό μοντέλο μετά τον χωρισμό της από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή

Δείτε πως εμφανίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί-Φωτορεπορτάζ

Πιο hot από ποτέ νεαρό μοντέλο μετά τον χωρισμό της από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή

Μπορεί με τον Ηλία Βρεττό να χώρισε μετά από δέκα μήνες σχέσης, αλλά δεν έκατσε να σκάσει. Για την Φελίσια Λαπάτη ο λόγος, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr δεν είναι πλέον «μαζί» με τον τραγουδιστή.

6287_FELISIA_LAPATI_16102015.jpg
Τώρα λοιπόν που το κορίτσι είναι και πάλι single, αποφάσισε να χαρεί την εργένικη ζωή και έκανε νυχτερινή εμφάνιση σε μαγαζί της Αθήνας, με πολύ σέξι look.

6287_FELISIA_LAPATI_16102015.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, το νεαρό μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μινι φόρεμα με διαφάνειες, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα, αφήνοντας σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα της πόδια.
6301_FELISIA_LAPATI_16102015.jpg
6317_FELISIA_LAPATI_16102015.jpg

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ:

091015135254_4315.jpg
«Κοιτάξτε να δείτε, σέβομαι την ερώτηση αλλά τους τελευταίους δέκα μήνες δεν έχω προβεί σε δηλώσεις για την προσωπική μου ζωή. Επειδή έχω αποφασίσει να μην κρύβομαι μέσα στο σπίτι μου, θέλω να ζω, είμαι ένας νέος άνθρωπος, αλλά ακριβώς γι΄αυτό τον λόγο δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Γιατί δεν θέλω σε αυτή τουλάχιστον τη φάση της ζωής μου, να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν, ξέρετε πολύ καλά ότι όταν βγαίνω και μιλάω, μιλάω μέχρι το τέλος και για όλα. Από την στιγμή που θα μιλήσω και θα πω ότι είμαι με κάποια, αναλαμβάνω τις συνέπειες. Αυτή τη στιγμή δεν έχω μιλήσει, οπότε έχω άλλοθι να μην μιλήσω και τώρα. Μπορώ να σας πω με το χέρι στην καρδιά ότι αισθάνομαι στην κ��λύτερη φάση της ζωής μου απ΄όλες τις απόψεις. Περνάω καλά, ζω υπέροχα, μου συμβαίνουν πάρα πολύ όμορφα πράγματα, αλλά κυρίως δουλεύω. Δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή. Η Φελίσια είναι πάρα πολύ καλό άτομο και νομίζω ότι της αξίζουν πάρα πολύ όμορφα πράγματα. Μέχρι εκεί. Επίσης δεν πήγαμε με την Φελίσα 2-3 μέρες διακοπές (το καλοκαίρι στη Μύκονο), πήγαμε με μεγάλη παρέα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top