Ρουβάς για επίθεση Διαβάτη:«Κατανοώ την ανησυχία της και συμπάσχω. Δυσάρεστο που το ζει αυτό»

«Το θέμα της πάνας, του μπάνιου και του βραδινού ξυπνήματος των παιδιών, είναι δουλειά μου!»

​Συνέντευξη στο ΡΙΚ και στον Τάσο Τρύφωνος έδωσε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μίλησε για την επιθυμία του να τραγουδήσει ξανά Μίκη Θεοδωράκη, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε από την Χρυσούλα Διαβάτη, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες λεπτομέρειες από το μεγάλωμα των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη.

0444_ZIGOYLI_ROYVAS_16102013.jpg

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε «μετά το “Άξιον Εστί” τι;» ο τραγουδιστής απάντησε:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να τραγουδήσω κι ��λλα τραγούδια και έργα και του Μίκη, και άλλων μεγάλων συνθετών. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα σταματήσω να διερευνώ τις δυνατότητες που μου προσφέρονται».

2026_PAPATHEOXARIS_ZIGOYLI_ROYVAS_962015.jpg
Αναφερόμενος στην Χρυσούλα Διαβάτη, δεν έκρυψε πως η επίθεση της «δεν με πήρε καθόλου από κάτω. Ίσα ίσα που κατανοώ ότι υπάρχουν κάποιες ανησυχίες μέσα μας, μια διαστρέβλωση της ομορφιάς της ανθρώπινης φύσης, που όμως την κατανοώ και συμπάσχω με αυτό. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι είναι κάτι δυσάρεστο, για αυτόν που το ζει βασικά».

7176_ROYVAS_ZIGOYLI_17102014.jpg

Παράλληλα, αποκάλυψε και άγνωστες λεπτομέρειες για το μεγάλωμα των παιδιών του:

«Όταν ήταν π��ο μικρά τα παιδιά, το θέμα της πάνας και του μπάνιου ήταν μόνο δική μου δουλειά, κάτι που πραγματικά απολάμβανα και μου άρεσε, και το βράδυ το ξύπνημα επίσης είναι δική μου δουλειά».

8824_ZIGOYLI_ROYVAS_18092013.jpg
Όσο για το ενδεχόμενο γάμου με την Κάτια Ζυγούλη; Εξήγησε πως «απλά δεν έχει συμβεί αλλά θα μπορούσε να συμβεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top