ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ 30, κι όμως είναι οι stars που βγάζουν τα περισσότερα λεφτά

Οι δίχρονες και τρίχρονες πάμπλουτες της λίστας

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ 30, κι όμως είναι οι stars που βγάζουν τα περισσότερα λεφτά

Είναι νέοι, εμφανίσιμοι και με πολλά χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ο λόγος για τους πιο ακριβοπληρωμένους stars, οι οποίοι-πάρτε μια βαθιά ανάσα- δεν έχουν πατήσει καν τα 30.

μπίμπερ 1.jpg
Στη λίστα του Forbes λοιπόν βρίσκεται ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αν και μόλις 21 ετών έχει περιουσία που ανέρχεται σε 200.000.000 δολάρια. Μία ιδέα που είχε, να ανεβάσει τα τραγούδια του στο Youtube το 2007 τον έκανε διάσημο, με αποτέλεσμα να κερδίζει πολλά εκατομμύρια. Αργότερα, ο ίδιος συμμετείχε και σε διάφορες ταινίες, ενώ εκμεταλλευόμενος την πέραση που έχει στα κορίτσια έφτιαξε το δικό του άρωμα και τα δικά του αξεσουάρ. Στα επόμενα 2 χρόνια αναμένεται να βγάλει περίπου 150.000.000 δολάρια.

TaylorSwift31.jpg
Άλλη μία ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια μόλις 25 ετών είναι και η Τέιλορ Σουίφτ, της οποίας το τελευταίο album πούλησε δέκα εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και σύμφωνα με το Forbes, αξίζει περισσότερα από 200.000.000 δολάρια.

σαιρους.jpg

Μπορεί εμείς να την θεωρούμε «ελαφρόμυαλη» με αυτά που κυρίως ανεβάζει κατά καιρούς, η ίδια ωστόσο σε αντίθεση με αρκετούς έχει λύσει ένα πρόβλημα που αφορά τους περισσότερους ανθρώπους, το οικονομικό. Ο ρόλος της ως « Hannah Montana» στο Nickelodeon ήταν καθοριστικός για εκείνη μιας και εκτόξευσε στα ύψη τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η ίδια έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο 15.000 δολάρια. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, έχει κερδίσει περισσότερα από 100.000.000 δολάρια και είναι 19η στη λίστα με τους 20 πλουσιότερους τραγουδιστές στον κόσμο.

κολο (634x336).jpg
Δύο άλλες πάμπλουτες νεαρές προέρχονται από την οικογένεια των Καρντάσιανς και είναι η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ, η μία 19 και η άλλη 18 χρόνων αντίστοιχα. Οι ίδιες εκμεταλλευόμενες την συγγένειά τους με την Κιμ Καρντάσιαν, έχουν βγάλει το δικό τους βερνίκι, τα δικά τους είδη μακιγιάζ και τα δικά τους ρούχα, ενώ παράλληλα η Κένταλ ως σούπερμοντελ βγάζει εκατομμύρια από συνεργασίες με σχεδιαστές όπως η Versace.

adele.jpg
Μία άλλη διάσημη τραγουδίστρια που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα είναι και η Αdele η οποία με την «μεταλλική» φωνή της έχει καταφέρει να φτιάξει περιουσία που ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια.

5F258911CE67C3799AC9F0B4C418_h450_w598_m2_q90_cIKWIcAFe.jpg
Με πολλά λεφτά πριν καν ενηλικιωθούν έχουν ήδη αποκτήσει τα δύο παιδιά του κωμικού Γουίλ Σμιθ και της Τζάντα Πίνκετ, ο 17χρονος Τζέιντεν που είναι ράπερ και τραγουδιστής και η 14χρονη αδελφή του Γουίλοου που είναι χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Ο Τζέιντεν παράλληλα έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από ταινίες, συμπεριλαμβανομένων μια νέα έκδοση του The Karate Kid, ενώ έχει επίσης και την δική του σειρά ρούχων.

newego_LARGE_t_821_93340560_type12905.jpg
Άλλο ένα κορίτσι με πολλά λεφτά είναι και η κόρη της Μαντόνα, η Λούρδη, η οποία εκμεταλλευόμενη τη διάσημη μαμά της, έφτιαξε μαζί της μία σειρά ρούχων με την ονομασία «Material Girl», η οποία και της χαρίζει καθημερινά πολλά εκατομμύρια.

o-ASHLEY-MARY-KATE-OLSEN-facebook (800x372).jpg
Από την λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αδερφές Όλσεν, Μέρι Κέιτ και Ασλεϊ έκαναν τη πρώτη τηλεοπτική τους εμφάνιση σε ηλικία 6 μηνών και από τότε κερδίζουν πολλά εκατομμύρια από τις ταινίες τους. Η δε περιουσία τους ανέρχεται στα 300.000.000 δολάρια.
Νορθ.jpg
H επόμενη πάμπλουτη star είναι μόλις 2 ετών, δεν έχει προλάβει να δουλέψει, η περιουσία της όμως ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια. Αυτή δεν είναι άλλη από την κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνι Γουέστ, την Νορθ. Η μικρούλα, έχει περιουσία 130 εκατομμύρια δολάρια από την μεριά του μπαμπά της και γνωστού τραγουδιστή, ενώ από την μεριά της μητέρας της έχει 85 εκατομμύρια.

beyonce-blue-ivy_0 (603x800).jpg
Εκτός από την Νορθ και άλλο ένα κοριτσάκι 3 μόλις ετών είναι στη λίστα «Forbes», αυτή δεν είναι άλλη από την κόρη της Beyonce και του Jay Z, την Μπλου Αϊβι, όχι βέβαια για τα λεφτά που έχει αποκτήσει η ίδια, αλλά λόγω των διάσημων και πάμπλουτων γονιών της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top