Αποστόλης Τότσικας: «ήταν δύσκολο που αφήσαμε τα μωρά στη θερμοκοιτίδα»

Τι αποκάλυψε για τις πρώτες ώρες με τα μωρά στο σπίτι

Αποστόλης Τότσικας: «ήταν δύσκολο που αφήσαμε τα μωρά στη θερμοκοιτίδα»

Για τις πρώτες ώρες με τα μωρά στο σπίτι, αλλά και το άγχος επειδή έπρεπε να μείνουν στη θερμοκοιτίδα, μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας!

«Πρώτα γεννήθηκε η μικρή και μετά το αγόρι, τζέντλεμαν ο γιος μου! Έμειναν στη θερμοκοιτίδα περίπου ένα μήνα. Γεννήθηκαν πρόωρα και το υποθέσαμε αμέσως ότι θα μείνουν εκεί», είπε ο ηθοποιός, στην εκπομπή «Το Πρωινό», μία μέρα αφότου πήραν τα μωρά στο σπίτι, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr.

Μιλώντας για το πώς ένιωσαν ο ίδιος και η Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης ανέφερε: «είναι δύσκολη στιγμή αυτή, αλλά δεν έχεις και πολύ χρόνο για να το σκεφτείς. Σιγά σιγά αρχίζεις και γίνεσαι ένα με αυτό το πράγμα. Πηγαίναμε κάθε μέρα στο μαιευτήριο να τα δούμε και τα βλέπαμε για περίπου δύο ώρες, δεν σ’ αφήνουν, εξάλλου, παραπάνω, μόνο τις ώρες του επισκεπτηρίου».

Όσο για το τι έγινε μόλις μπήκαν με τα μωράκια στο σπίτι;
«Εγώ έτρεχα να συγυρίσω το σπίτι για να μην είναι ακατάστατο, μην υπάρχει τίποτα κάτω και σκοντάψουμε. Ήρθαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας που μας βοήθησαν πάρα πολύ και, όταν ηρέμησα, αρχίσαμε στο κρεβάτι με τα μικρά και τα κοιτούσαμε», ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως η σύζυγός του είναι λίγο κουρασμένη, αλλά μία χαρά, αλλά και ότι έχουν κάνει μαθήματα από τις μαίες για το πώς θα τα φροντίζουν!

Τέλος, ο Αποστόλης ανέφερε πως τα δίδυμα μοιάζουν μεταξύ τους και ότι ελπίζει να έχουν ανοικτόχρωμα μάτια όπως ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε ότι βοηθά τη Ρούλα Ρέβη στο τάισμα, την αλλαγή και το μπάνιο των μωρών! «Την αγαπάω ακόμα πιο πολύ γιατί είναι η μάνα των παιδιών μου, είναι ακόμα πιο όμορφη για μένα, με συγκινεί η εικόνα της με τα παιδιά», κατέληξε, συγκινημένος, μιλώντας για τη σύζυγό του.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αποστόλης Τότσικας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top